bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Laatste OVE lunchbijeenkomst van 2019 was bij Unica ICT.

donderdag 21 november 2019

50 ondernemers hadden zich aangemeld voor de laatste OVE lunchbijeenkomst van dit jaar,

maar helaas was niet iedereen komen opdagen. Toch zeer jammer, want er stonden ondernemers op de 'wachtlijst' daar dit netwerkevenement maar plaats bood aan 50 personen.
Dus mocht u volgende keer toch NIET kunnen komen, meld u dan af door een email te sturen naar secretariaat@ekkersrijt.nl, zodat iemand anders kan deelnemen.

De laatste OVE bijeenkomst van dit jaar werd zoals traditie getrouw, geopend door de OVE voorzitter; Willy vd Velden. Er waren twee huishoudelijke mededelingen:
- de geplande presentatie door Amber Drive kwam te vervallen, daar de presentator zich had afgemeld i.v.m. ziekte.
- op 16 januari a.s. vindt de OVE nieuwjaarsborrel plaats bij HumanTotalCare en daar dient u zich voor aan te melden. Dit gaat door op deze link te klikken: aanmelding OVE nieuwjaarsborrel.

Daarna nam het gastbedrijf Unica ICT het stokje over; Laura Renirie, Monique Fons en Peter vd Broek hebben in een presentatie, waar alle ruimte was voor het stellen van vragen, toegelicht hoe Unica Building Services koppelt met ICT en dat alle 'zusterbedrijven' in hun netwerkorganisatie er voor zorgen hoe techniek praktisch en efficient ingezet kan worden als het gaat om onderhoud en beheer van kantoren. Als technische dienstverlener, met een grote schat aan data, is het mogelijk om voor bedrijven goede en passende technologische oplossingen te bieden voor een 'duurzame' bedrijfsvoering. Bekijk de uitleg animatie, die getoond werd, via: Unica Organisatie

Na deze presentatie werd er een heerlijke lunch geserveerd en was er alle ruimte voor netwerken.
Ook in 2020 vinden deze OVE netwerkbijeenkomsten weer plaats en mocht u uw locatie eens beschikbaar willen stellen, neem dan contact op met secretaris Peter de Booij: secretariaat@ekkersrijt.nl

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.