bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Benoeming nieuwe Country Manager Lekkerland Nederland

donderdag 13 december 2018

Na 5,5 jaar treedt Henk-Jan Peterse per 31 december 2018 terug als Country Manager Lekkerland Nederland B.V. Hij zal opgevolgd worden door Freek van Beek.

"Ondanks de overwinning op zijn ziekte, laat Henk-Jans huidige gezondheidssituatie hem niet toe zijn rol als Country Manager te continueren", legt Patrick Steppe, Chief Executive Officer van Lekkerland Groep, uit. "Ik wil Henk-Jan bedanken voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid én onze samenwerking. Hij zal Lekkerland in de toekomst blijven supporten met zijn kennis en ervaring."

Freek van Beek (46) wordt benoemd tot nieuwe Country Manager Lekkerland Nederland B.V. Hij begon zijn carrière bij Lekkerland in Nederland 4 jaar geleden als directeur Inkoop en Category Management en lid van het Management Team. "Ik ben zeer verheugd dat Freek de verantwoordelijkheid voor Lekkerland Nederland op zich neemt in de rol van Country Manager. Freek, die het bedrijf goed kent, heeft alle kwaliteiten en ervaring die nodig zijn deze rol goed te kunnen vervullen", verwoordt Patrick Steppe.

Freek van Beek blijft voorlopig ook verantwoordelijk voor Inkoop en Category Management, totdat zijn opvolger is benoemd.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.