bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Fietstocht t.b.v. 'De Wensambulance Brabant'

vrijdag 16 juni 2017

Fietst u mee op zondag 2 juli a.s. voor het goede doel?!


Op zondag 2 juli organiseren de vijf Lionsclubs uit de regio Eindhoven – Son – Nuenen gezamenlijk een sportieve maar vooral gezellige fietstocht. Het doel is het inzamelen van geld voor de WensAmbulance Brabant, een vrijwilligersorganisatie die terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek brengt (zie ook www.wensambulancebrabant.nl)
 
De tocht gaat door de mooie omgeving van Eindhoven, Son en Nuenen. Bij de start zal een programmaboekje worden overhandigd met daarin onder andere de route. Bij terugkomst zal er een feestelijke ontvangst zijn van de deelnemers in het blokhut van Scouting GF Bernadotte met een heerlijke barbecue en een loterij/veiling. Ambassadeur Wim Daniëls zal namens de WensAmbulance aanwezig zijn om de deelnemers aan te moedigen en de opbrengst van deze dag in ontvangst te nemen. Kortom, een mooi evenement dat we met veel plezier aan het organiseren zijn. De getoonde interesse is groot en we verwachten dan ook dat er ca. 300 fietsers zullen deelnemen.
 
Om een en ander mogelijk te maken en om een zo groot mogelijke opbrengst voor het goede doel te kunnen realiseren, doen we een beroep op (plaatselijke) ondernemers om ons hierin te ondersteunen. Daarmee kom ik dan ook op de vraag of wij ook op uw hulp/ondersteuning kunnen rekenen.
 
U kunt de WensAmbulance ondersteunen door:
-              een advertentie in het programmaboekje: A5 formaat, kosten € 50,- (graag uiterlijk 20 juni rechtstreeks digitaal aanleveren op het mailadres annemarie@annemariepors.nl)
-              en/of een ‘prijs(je)’ voor de loterij/veiling op deze avond.
 
Ook plaatsen we uw logo dan graag op de website www.fiets-tocht.nl. Op deze website kunt u tevens meer informatie over het evenement vinden.
 
Het zou mooi zijn als we mede door uw hulp met deze fietstocht een mooie opbrengst kunnen realiseren voor WensAmbulance Brabant.
 
Naast uw bijdrage is het natuurlijk geweldig als u zelf, of uw medewerkers, klanten of anderen uit uw netwerk ook meefietsen op 2 juli. Om dit mogelijk te maken, verzoek ik u bijgevoegde flyer te delen en in te schrijven via: www.fiets-tocht.nl.


Meer informatie leest u in bijgaande flyer:

Flyer Lions Fietstocht 2017

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.