bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Lucky Duck Race-lot als kerstgeschenk?! U steunt een goed doel!

dinsdag 28 november 2017

Lions Club Son en Breugel e.o. organiseert in 2018 voor de vierde keer de Lucky Duck Race.

Duizenden geelgekleurde eendjes zwemmen dan weer met de stroom mee naar de finish, zo’n 300 meter verderop. Een hartstikke leuke wedstrijd voor jong en oud waarmee ook nog eens fraaie prijzen te winnen zijn.

Het Sonse verenigingsleven krijgt door de verkoop van de 4000 Lucky Duck Race loten, een mooie gelegenheid om hun clubkas te spekken. De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan de helft gaat naar de verkopende verenigingen. De netto-meeropbrengst gaat naar 4 lokale, goede doelen.

De lotenverkoop is onlangs gestart. De komende tijd worden door diverse verengingen loten aan de man/vrouw gebracht.

Mogelijk is het voor u een idee om de speciale Lucky Duck Race LOTEN toe te voegen aan het Kerstpakket c.q. –attentie of te verstrekken op uw Kerstborrel. U steunt daarmee een vrolijk en uniek evenement. En tevens helpt u lokale verenigingen, ondernemers, bewoners en bezoekers met elkaar te verbinden én ook nog goede doelen te steunen.

De Duck Race zal gehouden worden op Koningsdag vrijdag 27 april 2018, van 14.00 tot 15.30 uur, en speelt zich af rondom de Brug over de Dommel aan de Veerstraat.


Voor verdere info zie: www.luckyduckrace.nl of mail naar info@luckyduckrace.nl

PS: Noteer ZATERDAG 20 januari de Ondernemersavond in uw agenda, kaarten voor deze leuke ondernemersavond zijn te koop via: http://www.ondernemervhjaar.nl/Toegangskaarten.php

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.