bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Lunchen en netwerken bij Body Care Verbeek

donderdag 26 mei 2016

Mooi weer en goede opkomst bij de OVE lunchbijeenkomst van 26 mei jl. bij Body Care Verbeek.

Bijna 60 Ekkersrijtse ondernemers hebben donderdagmiddag de traditionele lunchbijeenkomst van de OVE bijgewoond. Deze keer was het gastbedrijf 'Body Care Verbeek' gevestigd op Ekkersrijt 4206.

Het OVE welkomswoord werd verzorgd door OVE penningmeester Ronald Dinkelberg en hij heeft nog even aandacht gevraagd voor de OVE Golfdag van 9 juni a.s. en de jaarlijkse OVE ALV met zomer barbecue. Opgeven voor deze evenementen kan op deze website. Klik op het evenement en meld u meteen aan.

Daarna was het woord aan Jan Enderink, OVE lid dat zich met FreshPC inzet voor glasvezelverbindingen van Ziggo op Ekkersrijt. In de maanden mei en juni geldt er een mooie korting op de aansluitkosten. Tevens kan er ingetekend worden door bedrijven die interesse hebben in glasvezel waarna na de zomervakanties de graafwerkzaamheden op Ekkersrijt gaat plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Jan Enderink of lees in Ekkersrijt Nieuws editie 2 straks meer over dit project. Ekkersrijt Nieuws verschijnt in week 24.

Ook was er spreektijd voor Radio S&B voorzitter Han Muller. De lokale radiozender wil ondernemend Son en Breugel, en daarmee ook Ekkersrijt, betrekken bij radio maken. Er zal een informatief programma worden gemaakt over ondernemers en de aftrap wordt binnenkort gedaan met NOVA Bloemen van Marij van Zijl. Daarnaast wil Radio S&B graag ook via de ether gaat uitzenden en zijn daarom opzoek naar donateurs en sponsoren en als ondernemer kunt u voor 100,00 euro certificaathouder worden. Meer informatie via de website: radiosenb.

Daarna was het woord aan Frank Verbeek van gastbedrijf Body Care Verbeek. Frank heeft met de aanwezig gedeeld hoe hij tot zijn bedrijfsconcept is gekomen en vooral zijn motivatie om op Ekkersrijt gevestigd te zijn. In de korte bedrijfsfilm, gemaakt door Q-Studio, werd het breed scala aan (zorg)diensten uitgelegd waarna er een persoonlijke toelichting, in cijfers en feiten, werd gepresenteerd over 'lage rugklachten' en wat dit de maatschappij kost maar vooral wat het de ondernemers kost. De Origene therapie, te volgen bij Body Care Verbeek, is een goede oplossing voor als uw, of uw medewerkers, klachten hebben. Lees meer over deze therapie via de website: lagerugklachten.nl.

Er werd afgesloten met een gezellige netwerklunch die verzorgd werd deze keer door Ekkersplaza.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.