bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Easy4U Finance: maatwerkoplossing voor ondernemers

woensdag 15 juni 2016

Easy4U Finance is een maatwerkoplossing voor ondernemers en is vanaf 1 juli a.s. beschikbaar voor het MKB.

Het Easy4U Finance concept is een online maatwerkpakket voor digitale verwerking van de gehele administratie. Dankzij koppelingen tussen automatiseringspakketten sluiten alle administratieve activiteiten op elkaar aan. Het (digitaal) aanleveren van facturen, inboeken hiervan, koppelingen met de bank en de rapportage van de financiële situatie zijn in één online totaalpakket gebundeld. Dat verhoogt de efficiency en bespaart ondernemers op termijn tijd, en dus geld.

Luisterend oor in de markt
Easy4U Finance is tot stand gekomen door opgedane ervaringen in de markt. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat veel ondernemers behoefte hebben aan optionele maatwerkoplossingen, naast ondersteuning bij het doen van hun boekhouding. Modulaire bouwstenen die men kan inschakelen op het moment dat daar behoefte aan is of de ondernemersfase erom vraagt. Dat kan advies zijn bij fiscale consequenties voortvloeiend uit bedrijfsmatige beslissingen, maar ook coaching op het gebied van commercie en strategie. Easy4U Finance richt zich vooral op startup’s, eenmanszaken, ZZP’ers en kleine B.V.’s of VOF’s.

Persoonlijk contact
Onderscheidend kenmerk van Easy4U Finance ten opzichte van vele online boekhoudapplicaties is de link met accountantskantoor Dinkelberg & Kuipers. Dit heeft als pluspunt dat ondernemers kunnen rekenen op persoonlijk, deskundig advies van een team van adviseurs en consulenten. Zij denken mee en kunnen vragen beantwoorden, in iedere fase van het ondernemerschap.
Tevens is het voordeel dat de advisering en ondersteuning meegroeit met de onderneming. Het kantoor beschikt namelijk over accountants, juristen en financieel adviseurs die met hun jarenlange ervaring meerdere – regionale – midden en kleinbedrijven bijstaan.

Meer informatie over Easy4U Finance is te vinden op www.easy4ufinance.nl of verkrijgbaar via Toine van den Oetelaar, directeur Commercie & Strategie, bereikbaar op 085 0471 681.

Easy4U Finance team

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.