bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

GEZOCHT: 'gelegenheids-dirigent'

maandag 10 april 2017

Wordt u de zevende maestro? Dit is uw kans!

Het OVE bestuur heeft bijgaande uitnodiging ontvangen en die is voor u!

Beste ondernemers op Ekkersrijt,

Heb jij er al altijd al van gedroomd om een keer als dirigent voor een groot orkest te staan? Zou jij de kick willen voelen van het leiding geven aan een groep van ruim 65 muzikanten? Zou jij willen ervaren hoe het is om op de bok te staan als een echte maestro voor het Harmonieorkest van Son en Breugel? Dan is dit jouw kans! De voorbereidingen voor Maestro Son en Breugel 2017 zijn in volle gang. De zes geselecteerde maestro’s hebben hun eerste lessen gehad en zijn thuis druk aan het oefenen. Ook het orkest onder leiding van de nieuwe dirigent Johan Smeulders is hard aan het repeteren aan de stukken die op 10 juni ten gehore worden gebracht in de zaal van De Zwaan.

Maar er is meer! Vanwege de overweldigende reacties op dit unieke concert stelt Harmonie Pro Honore et Virtute nog één plek als maestro ter beschikking tijdens de concertavond door deze te veilen onder de belangstellenden. Vanaf nu kun jij gaan bieden om op 10 juni de zevende maestro te worden. Degene met het hoogste bod mag tijdens het concert een stuk dirigeren samen met ons Harmonieorkest.

Wat kunnen wij je bieden? Een ervaring om nooit te vergeten, dat sowieso. Je hoeft niet muzikaal te zijn, maar liefde voor muziek is mooi meegenomen. Je krijgt een stuk toegewezen wat jij op 10 juni mag dirigeren. Je krijgt goede begeleiding vanuit het orkest en mag ook op een repetitieavond ervaren hoe het is om op de bok te staan en jouw nummer in te studeren. Tijdens de concertavond zul je niet gejureerd worden. Je optreden is dus buiten mededinging van de competitie voor de andere maestro’s. Je krijgt wel een prachtig podium om te laten zien wat je kan.

Is dit altijd al jouw droom geweest en lijkt je dit interessant? Stuur dan een e-mail naar maestro@phev.nl en vermeld het bedrag wat jij ervoor over zou hebben om deze uitdaging aan te gaan. Op onze website www.phev.nl/maestro en onze Facebookpagina zullen we regelmatig het hoogste bod tonen zodat je weet wat er nodig is om die felbegeerde plek te bemachtigen. Dit is je kans, dus pak deze met beide handen aan! Met de opbrengst van de veiling sponsor je bovendien de Harmonie, zodat Pro Honore et Virtute kan zorgen voor verdere muzikale ontwikkeling van o.a. de jeugd in ons dorp. Natuurlijk mag je ook bieden op deze maestroplek voor iemand anders, iemand van wie je weet dat hij of zij het echt mooi zou vinden om ooit als dirigent op te treden. Een familielid, vriend of collega, dat is allemaal mogelijk. Zo is het een prachtig cadeau.

De veiling loopt tot 30 april 2017. De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar. Mocht je niet de wens hebben om op de bok te klimmen als dirigent, maar toch het concert Maestro Son en Breugel 2017 willen sponsoren, dan is dat ook mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar ons bestuurslid PR en Communicatie, Hans Waals, via communicatie@phev.nl en dan brengen wij je graag op de hoogte van alle mogelijkheden.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.