bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nationale Politie brengt 'Camera's in beeld'.

dinsdag 26 september 2017

Dinsdag 26 september kunt u een bezoek verwachten van de Nationale Politie in kader van het project 'Camera in Beeld'.

Deze inventarisatie wordt gedaan op initiatief van de nationale politie en zij bezoeken particulieren en bedrijven op Ekkersrijt om het particuliere camera bezit in kaart te brengen. Het gaat dus NIET om de camera's in het openbaar gebied.

De nationale politie wil op deze manier een 'blauwdruk' maken van het particuliere camera bezit. Wanneer zich een groot misdrijf voordoet, komt op deze manier snel een beeld van welke camera's wellicht bewijsmateriaal of aanwijzigingen kunnen verstrekken bij het oplossen van de misdrijf en het achterhalen van de dader(s).

De heren van de politie, afkomstig van het kantoor te Vught, kunnen zich legitimeren en vraag daar ook gerust naar! De SBBE wil voorkomen dat uw informatie in verkeerde handen terecht komt. U bent trouwens NIET verplicht de gevraagde informatie te verstrekken, maar uw medewerking wordt wel op prijs gesteld.

Heeft u vragen of wilt u iets melden hierover, neemt u dan contact op met SBBE veiligheidscoordinator Bert Nieuwenhuis: 06 – 24 39 67 71.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.