bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Neways roept aandeelhouders bijeen i.v.m. bod op uitstaande aandelen.

woensdag 1 september 2021

Neways roept haar aandeelhouders bijeen voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 19 oktober 2021. 

De reden hiervan is dat de BAVA wordt gehouden in verband met het aanbevolen openbaar bod door Infestos Sustainable Solutions B.V. op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van Neways. De oproep is geplaatst op de corporate website van Neways (https://www.newayselectronics.com/documentation-offer-infestos). Hier is ook de volledige agenda voor deze BAVA met de daarbij behorende toelichting te vinden. 

Aandeelhouders worden uitgenodigd om de vergadering bij te wonen. De raad van bestuur en de raad van commissarissen van de Vennootschap (gezamenlijk de Raden) zijn zich echter bewust van de overheidsmaatregelen met betrekking tot de COVID-19 pandemie en zullen bij de organisatie van de BAVA alle maatregelen in acht nemen zodat de BAVA op een verantwoorde en veilige wijze kan worden bijgewoond. Indien toegestaan onder de Nederlandse COVID-19-noodwetgeving, kunnen de Raden besluiten de BAVA volledig virtueel te organiseren. 

Wij zullen de ontwikkelingen met betrekking tot de COVID-19 pandemie en eventuele overheidsmaatregelen op de voet blijven volgen en zullen u op de hoogte houden als deze maatregelen gevolgen hebben voor de BAVA. Wij verwijzen u naar onze website (https://www.newayselectronics.com/documentation-offer-infestos) voor de meest recente informatie over onze BAVA en raden u aan deze website regelmatig te raadplegen. 


2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.