bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Neways Electronics demonstreert IoT in een interactieve omgeving

dinsdag 5 februari 2019

Neways Electronics International zal exposeren van 5 tot 7 februari in het E-world energy & water, de toonaangevende vakbeurs voor de energiesector.

We presenteren onze competenties in de ontwikkeling en productie van elektronica met een speciale focus op het “Internet of Things” (IoT). De stand (hal 5, stand 5-336) is ontworpen als een slim kantoor met verschillende soorten sensoren, zoals een bodemsensor, bewegingssensor of een afstandssensor, die de bezoeker kan testen.

De uitdaging is om verschillende IoT-platforms met elkaar te verbinden, zodat ze kunnen samenwerken. Sinds 2016 neemt Neways Electronics deel aan het zogenaamde INTER-IoT-project, dat zich concentreert op de interoperabiliteit tussen verschillende IoT-platforms. Binnen dit EU-project ontwikkelen, implementeren en testen we in de praktijk een open source-raamwerk met bijbehorende methodologie en hulpmiddelen om de interoperabiliteit van heterogene IoT-platforms mogelijk te maken.

Vorig jaar is er een pilot uitgerold in de haven van Valencia, waar deze Inter-IOT-aanpak wordt geïmplementeerd. Het resultaat is dat alle belanghebbenden (bijvoorbeeld klanten, havenautoriteiten, rederijen, transporteurs, enz.) Hun bestaande verschillende softwaretools kunnen gebruiken en dat het Inter-IoT ze samenwerkt.

Bij E-world energy & water wordt de stand bemand door Neways Electronics samen met een aantal INTER-IoT-partners, bijvoorbeeld de Universiteit van Warschau, het Britse bedrijf Rinicom Ltd. en de Technische Universiteit van Valencia. Bezoekers kunnen het INTER-IoT-project in detail leren kennen, evenals de voordelen van het internet der dingen.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.