bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nieuw bedrijf op Ekkersrijt; Officefun.nl

woensdag 9 december 2020

Vanaf heden hebben we op Ekkersrijt er een nieuw bedrijf bij, gevestigd in het kantoor van Fixion Software.

Officefun.nl vindt u op Science Park Eindhoven en Officefun.nl is een webwinkel met Design & Entertain items voor ondernemers van deze tijd.
Officefun.nl motto is: creëer een leuke & mooie ontmoetings-, ontspannings- of thuiswerkplek die u en uw team doet glimlachen!

Dit is wat zij vertellen over het bedrijf:
Geen inspiratie, maar wel op zoek naar uniek (kantoor)meubilair dat de stijl van uw onderneming uitstraalt? De eerste indruk is belangrijk, ook als je voor het eerst de ontvangstruimte van een bedrijf binnenstapt. Deze ruimte geeft een bedrijf de gelegenheid om uit te stralen waar zij voor staan. De bedrijfsidentiteit kun je dus al laten zien bij de eerste stap die een gast in uw onderneming zet. Heeft uw bedrijf hier wel écht voldoende aandacht aan besteed?

Officefun.nl levert design & entertain items aan bedrijven van deze tijd. O.a. hoogwaardige, unieke, duurzame Zweedse (project) meubelen, die zeker niet standaard zijn, waardoor u zich als bedrijf écht kunt onderscheiden. 

Wij hebben inspiratie deals samengesteld voor elke gewenste ruimte; ontvangst-/wachtruimte, ontspanningsruimte (ook voor mede- werkers), ontmoetingsruimte, vergader-/brainstormsessie ruimte, spreekkamer, kantine, terras en zelfs uw home office met flexibele en multifunctionele werkplekken. U hoeft dus niet zélf de juiste meubelen bij elkaar te zoeken, u bepaalt alleen de kleur en/of het materiaal en u bestelt alles gemakkelijk online. Indien gewenst kunt u op afspraak bij ons op kantoor de stalen bekijken. 

Wilt u een aantal ruimtes inrichten met alleen meubilair of turn-key projectinrichting van A tot Z, dan kunt u ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen via info@officefun.nl of ons contactformulier. Heeft u toch liever advies van een professional? Ook dat kan geregeld worden. Voor vragen en advies belt u met Officefun.nl op nummer 040-24 05 502. Officefun.nl, Science Park Eindhoven 5242, 5692 EG, Son. 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.