bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Wethouder Boersma hijst de vlag voor bouw nieuw distributiecentrum

woensdag 29 mei 2019

Wethouder Boersma, Ekkersrijt Zaken kon donderdag 23 mei feestelijk de vlag hijsen vanwege het bereiken van het hoogste punt van de bouw. 

Voor eigenaar Exeter Property Group bouwt bouwbedrijf Cordeel een nieuw logistiek centrum van 28.000 m2 op Ekkersrijt. Wethouder Boersma van Ekkersrijt kon donderdag 23 mei feestelijk de vlag hijsen vanwege het bereiken van het hoogste punt van de bouw.

Het distributiecentrum, waarvoor Exeter momenteel een huurder zoekt, geeft verder vorm aan de functie als logistiek park aan Ekkersrijt ten oosten van de A50. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid hebben meerdere grote distributiecentra zich in de afgelopen jaren op Ekkersrijt Oost al gevestigd, zoals van Post.nl en Rhenus.

Wethouder Boersma: ”Ik ben blij met deze ontwikkeling en met de grote aantrekkingskracht van Ekkersrijt op bedrijven. We moeten ook alert blijven op die goede bereikbaarheid. Het toenemend aantal verkeersbewegingen versterkt ons pleidooi voor de tweede aansluiting van Ekkersrijt op het snelwegenstelsel. Die tweede aansluiting moet er straks écht komen!”

 

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.