bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nieuwe accountmanager voor Office Centre Noord Brabant Oost

woensdag 23 juni 2021

Office Centre Eindhoven heeft haar deuren al enige tijd geleden geopend op Ekkersrijt en bereidt het team uit met een accountmanager.

"Aangenaam! Ik ben Geertje de Ruiter, jouw nieuwe accountmanager voor al je kantoor gerelateerde zaken. Office Centre Ekkersrijt is namelijk dé plek voor kantoorartikelen en -oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben en dat is heel wat! Daarom hebben we alles in huis wat je als ondernemer nodig hebt: van inkt tot kantoormeubilair maar ook elektronica zoals laptops, printers, monitoren, airco’s en papierversnipperaars. Maar wist je ook dat je bij ons terecht kunt voor al je druk- en printwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning? Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het leveren of verzorgen."

"En hoe mooi is het dat wij, net als jij, op hetzelfde industrieterrein gevestigd zijn! Altijd dichtbij jou in de buurt, makkelijker kunnen we het jou als ondernemer, niet maken. Ik sta graag voor je klaar om je te helpen, met een luisterend oor én een glimlach. Zo kun je altijd verder met jouw droombedrijf en houd je meer tijd over om te ondernemen! Mag ik binnenkort een keer langs komen om mezelf persoonlijk aan je voor te stellen? En je te informeren over wat Office Centre voor je kan betekenen? Een accountmanager voor al je kantoor gerelateerde zaken kan zoveel voordelen met zich mee brengen. Ik neem graag een leuk presentje voor je mee, zie ik je binnenkort?"

Geertje de Ruiter - Accountmanager Office Centre| 06-21330188 | geertje.deruiter@officecentre.nl


Office Centre Eindhoven heeft haar deuren al enige tijd geleden geopend op ‘ons’ industrieterrein Ekkersrijt. Door de jaren heen hebben wij als organisatie vele veranderingen doorgemaakt om aansluiting te blijven houden met de wensen van onze klanten.

Zoals Geertje hierboven reeds aangeeft staat zij in de startblokken om jullie nog beter te kunnen bedienen -> Office Centre komt naar je toe!

Omdat veel bedrijven nog niet op de hoogte zijn van het huidige complete service-aanbod, heeft Office Centre nu een accountmanager aangesteld. Er is een eigen bezorgservice, waardoor alle aankopen met een glimlach bij jullie afgeleverd kunnen worden.

Gebruik maken van een gepersonaliseerde premium-portal op onze website behoort ook tot één van de mogelijkheden. Deze wordt naar wens ingeregeld met, afhankelijk van de afname-grootte, interessante kortingen op maat. Dit bespaart tijd en kosten.

Ben je op zoek naar een lokale betrouwbare partner die een breed scala aan producten en dienstverlening biedt? Dan ben je bij Office Centre aan het juiste adres. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar om jou op het gebied van print en marketing, technische dienstverlening, postzaken, stomerij service, kantoorinrichting en de aanschaf van je nieuwe laptop of printer te ondersteunen.

Samen kunnen we kijken naar hoe zaken gemakkelijker kunnen, zodat jij vooral dátgeen kunt doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen!

Richard Wolthuis - Vestigingsmanager Office Centre | 06-27846276 | richard.wolthuis@officecentre.nl

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.