Home / Ondernemersvereniging / nieuws

Nieuwe CEO Janssen de Jong Groep wordt jongste CEO in de bouwbranche


< Bekijk alle berichten

vrijdag 24 januari 2020

Ivo van de Mark heeft per 1 januari 2020 Hans Smits opgevolgd en hiermee heeft Janssen de Jong Groep de jongste CEO in de bouwbranche.

Hij wordt hiermee een van de jongste CEO’s in de bouwbranche. Zijn belangrijkste missie: samen succesvol zijn als Janssen de Jong Groep door de focus op klanttevredenheid, samenwerking en innovatie. 

Van der Mark is sinds 2013 werkzaam bij Janssen de Jong Groep waarvan de laatste jaren als Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting. Samen met CFO Pieter Pijper draagt Van der Mark sinds 1 januari de statutaire eindverantwoordelijkheid van de Groep.

Van der Mark: “Ik ben trots op mijn benoeming tot CEO van Janssen de Jong Groep. Het is mooi om zo’n ervaren bestuurder als Hans Smits op te mogen volgen en leiding te gaan geven aan deze groep van bouwspecialisten.”

Klant en medewerker centraal
“Klanttevredenheid wordt nog belangrijker binnen Janssen de Jong Groep. Ik wil verder bouwen aan een gezamenlijke drive en verantwoordelijkheid om te gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Dit betekent dat onze medewerkers nog beter worden in het managen van verwachtingen. Richting de klant, maar ook richting elkaar. Uiteindelijk zijn het de mensen binnen deze organisatie die het moeten doen. Ik hoop dat de bouwbranche ons voorbeeld volgt. Want er is in de bouwsector nog veel te winnen als het gaat om klanttevredenheid. Daarin willen wij graag voorop lopen.

Zo is Janssen de Jong Groep koploper op het gebied van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Wij hebben ervaren dat de Wkb leidt tot een betere kwaliteit en een effectiever, slimmer en efficiënter bouwproces. Ook dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid.”

Toekomst
Om voorop te blijven lopen in de markt zijn bij de Nederlandse dochterondernemingen inmiddels investeringen gedaan in onder meer ICT en BIM. Om klanten op de Caribbean nog beter te bedienen is gekozen voor clustervorming. Van de 17 bedrijven op Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en Anguilla zijn de 12 bedrijven op Curaçao en Bonaire geclusterd. Van der Mark: “Janssen de Jong Groep is volop in beweging. Als groep van bouwspecialisten bouwen onze medewerkers dagelijks aan geluk, welzijn en welvaart voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze slogan “Let’s build happiness"! Ik kijk ernaar uit om samen met onze medewerkers Janssen de Jong Groep nog succesvoller te maken.”