bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nieuwe directeur bij onderdeel van Janssen de Jong; ServicebouwPlus

maandag 18 januari 2016

Carlo Eeftink is per 18 januari 2016 benoemd tot Directeur van ServicebouwPlus, een groepsonderneming van Janssen de Jong Groep uit Son en Breugel.

Logo Janssen de Jong

Eeftink is sinds 2007 werkzaam binnen de Groep waar hij zijn carrière startte als Manager Servicebouw.

Behoefte vanuit de markt
ServicebouwPlus komt voort uit de serviceafdeling van Hercuton en richtte zich in eerste instantie op het beantwoorden van servicevragen voor prefab betonnen bedrijfshuisvesting. Vanuit de markt kwam al snel de vraag om ook werkzaamheden aan bedrijfspanden van derden te verrichten. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld in het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Per 18 januari 2016 gaat de serviceafdeling onder leiding van Carlo Eeftink verder onder de naam ServicebouwPlus.

Compleet en vertrouwd
Carlo Eeftink: “Compleet en vertrouwd. Dat is waar ServicebouwPlus voor staat. Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen aan bestaand bedrijfsmatig vastgoed.  ServicebouwPlus begeleidt opdrachtgevers gedurende het gehele traject en verzorgt desgewenst ook het tekenwerk en het vergunningstraject. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen liggen ten grondslag aan de duurzame relaties welke wij opgebouwd hebben. Met ruim 200 onderhoudsabonnementen en tientallen renovatie- en verbouwingsprojecten is ServicebouwPlus inmiddels een erkende aanbieder.”

Cluster Bedrijfshuisvesting
ServicebouwPlus is in Nieuwkuijk gehuisvest in het bedrijfspand van het cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw en Hafkon International biedt ServicebouwPlus de beste oplossing voor elke bedrijfshuisvesting.

Eeftink: “Ik ben trots op hetgeen we al bereikt hebben. Hiermee is de basis gelegd voor verdere groei. We hebben de ambitie om verder te blijven innoveren. Ik zie veel kansen in onze branche om ServicebouwPlus op een nog hoger niveau te brengen.”

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.