bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ondernemer van het Jaar 2019 Ekkersrijt...

maandag 3 februari 2020

... is Huub van der Vrande van Neways!

Het was zaterdag 1 februari weer een enorm gezellige en succesvolle Ondernemersavond, georganiseerd door de Lionsclub Son en Breugel. Bijna 300 man genoten van het feest en zagen hoe de Ondernemerstitels 2019 werden toegekend.

Dit jaar heeft de onafhankelijke jury de procedure van de toekenning aangepast. Tot dit jaar werden 3 bedrijven in iedere categorie vooraf genomineerd, waarna tijdens de Ondernemersavond de winnaar door de Jury bekend gemaakt werd. In de nieuwe opzet heeft de jury voorafgaande aan deze avond op basis van de nominaties in oktober vorig jaar en gevoerde gesprekken met bedrijven binnen het thema  “Anders denken; Gewoon doen” in iedere categorie een ondernemer gekozen. Die keuze werd gisteravond bekend gemaakt.

Dit zei het juryrapport over:
Huub van der Vrande van Neways Electronics International N.V.

"Neways is één van de grootste engineers bedrijven van Nederland. Het bedrijf richt zich op het leveren van toegevoegde waarde en flexibiliteit. Dat maakt dat klanten steeds opnieuw voor Neways kiezen. Verbeterprogramma’s en een persoonlijke, ambitieuze doch ongedwongen aanpak onder leiding van CEO Huub van der Vrande leiden tot energie en resultaat. De omzetgroei van het afgelopen jaar overtreft hierbij de verwachtingen. Doorontwikkeling en overnames in binnen en buitenland maken Neways in verschillende markten tot marktleider en voorloper van nieuwe technieken. “Anders denken, gewoon doen” past bij Neways. Duidelijke en haalbare doelen stellen, werknemers de ruimte bieden. Neways staat voor “make or buy”. Mensen verbinden, samenwerken binnen afdelingen en met klanten leidend tot interessante technische ontwikkelingen. Neways staat met zijn techniek aan de basis van veel maakbedrijven. Waar vroeger bedrijven zelf ontwikkelingen deden wordt nu de expertise van Neways op maat ingepast."

Naast een gezellige netwerkavond, waarbij de Lions de Ondernemers uit S&B en hun relaties de gelegenheid gaven om op een ongedwongen wijze met elkaar bij te praten, is ook een achterliggend doel succesvol bereikt: het bij elkaar brengen van gelden om daarmee een aantal met name lokale goede doelen te ondersteunen. De opbrengst van dit jaar, ruim € 16.000,- werd gisteren grotendeels direct op avond uitgereikt aan 7 goede doelen.

Dit jaar werd ook een nieuwe prijs uitgereikt: “de Lionsclub Son en Breugel Trofee”. Deze trofee wordt uitgereikt aan een onderneming, organisatie of persoon die zich buitengewoon verdienstelijk gemaakt heeft voor de lokale gemeenschap in S&B en die de Lionsclub daarom graag in het Sonnetje willen zetten.

De Lionsclub Son en Breugel Trofee wordt uitgereikt aan een onderneming, organisatie of persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de lokale gemeenschap van Son en Breugel.

Adrie Neervoort van De Mooi Son en Breugel Krant
dit schreef de Lions over Adrie: 

"Adrie Neervoort van Mooi Son en Breugel heeft zich uitzonderlijk verdienstelijk gemaakt voor de lokale gemeenschap. Met veel passie en energie zorgt Adrie, samen met zijn team, wekelijks voor relevant nieuws uit Son en Breugel. Daarnaast geeft hij ondernemers, verenigingen, organisaties en initiatiefrijke inwoners een podium ter ondersteuning van hun activiteiten en evenementen. In een roerige tijd heeft hij met een duidelijke visie en beleid een weekblad voor de lokale gemeenschap, de Mooi Son en Breugel Krant, neergezet. Een krant in gedrukte vorm die ook verschijnt als digitaal platform. Adrie verbindt inwoners met ondernemers. Hij laat hiermee zien dat ondernemen en maatschappelijk relevantie heel goed samen gaan en zo draagt hij bij aan het welzijn en ontwikkeling van de lokale gemeenschap."

Foto's: Wil Feijen

2022 Bedrijvenpark Ekkersrijt.