bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nomineer uw 'Ondernemer van het Jaar 2018 Ekkersrijt' nu!

woensdag 3 oktober 2018

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018 in de feesttent op het Kerkplein in Son en Breugel.

Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. De netto-opbrengst gaat zoals altijd naar lokale goede doelen. U bent van harte uitgenodigd om nu uw Ondernemer van het Jaar te nomineren. Wees er snel bij, want op 1 november 2018 sluit de nominatieronde.

VEERKRACHT TONEN
Zoals ieder jaar heeft de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een thema. Dit jaar is dat: Veerkracht tonen! Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die de laatste jaren veerkrachtig hebben gereageerd op ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door succesvol in te spelen op trends, door tegenslagen om te zetten in daadkracht, door slagvaardig vernieuwing in te zetten of door slimme partnerships aan te gaan. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij Veerkracht tonen! Heeft u een veerkrachtige ondernemer als klant of bent u zelf klant bij zo iemand? Is zo iemand uw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Aarzel dan niet: nomineer hier!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.