bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Nomineer uw 'Ondernemer van het Jaar 2016'

maandag 3 oktober 2016

Op vrijdag 3 februari 2017 organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2016 in de feesttent op het Kerkplein in Son.

Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. De netto-opbrengst gaat zoals altijd naar lokale goede doelen. U bent van harte uitgenodigd om nu uw Ondernemer van het Jaar te nomineren. Wees er snel bij, want op 1 november 2016 sluit de nominatieronde.Pak je kans!

Zoals ieder jaar heeft de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een thema. Dit jaar is dat: Pak je kans! Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die de laatste jaren bewust de keuze hebben gemaakt om binnen hun onderneming nieuwe activiteiten op te zetten. Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor een nieuwe activiteit of een nieuw merk in het assortiment, het opzetten van een webwinkel, een bedrijfsovername of een importeurs- of dealerschap. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij kansen pakken in ondernemerschap. Heeft u een kansrijke ondernemer als klant of bent u zelf klant bij zo iemand? Is zo iemand uw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Aarzel dan niet: nomineer hier!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.