bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt is Timmerfabriek De Brug!

maandag 11 februari 2019

Zaterdagavond 9 februari jl. werd het bekend; wie de 'Ondernemer van het Jaar 2018 Ekkersrijt' is geworden!

OVE voorzitter Jan van Hapert mocht dit bekend maken tijdens de feestelijke avond in de tent op het Kerkplein. Deze avond werd wederom georganiseerd door de Lions Son en Breugel. Bijna 300 kaarten waren er verkocht en de tent was goed gevuld met prachtige rondetafels waaraan bevlogen ondernemers plaats hadden genomen.

Eindelijk rond 23:30 uur werd bekend wie deze prachtige prijs van waardering in ontvangst mocht nemen. Dit jaar is Timmerfabriek De Brug, gerund door Joop, Henri en Rianne Kastelijn. Hun vorm van 'veerkracht' bleek vooral uit de periode dat een van de broers een ernstig ongeluk kreeg. Dit was een zware tegenslag, maar broer en zus Kastelijn hebben snel zijn taken overgenomen en de organisatie optimaal draaiende gehouden. Ook hun prive steun was noemenswaardig.

Namens alle bedrijven en OVE leden op Ekkersrijt van harte gefeliciteerd team De Brug'! In de 1e editie van Ekkersrijt Nieuws, leest u een interview met de winnaar Ekkersrijt.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 09.30.47

De winnaar 'Ondernemer van het Jaar 2018 Son en Breugel' is makelaar Koen Sol geworden. Ook het team van Makelaardij Sol; van harte gefeliciteerd namens alle bedrijven en OVE leden van Ekkersrijt.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.