bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

'Ondernemers in het Sonnetje' bijeenkomst op 3 juli a.s. gaat door!

vrijdag 25 juni 2021

Begin mei hebben wij u op de hoogte gebracht van de plannen van de Lionsclub Son en Breugel en deze plannen gaan door!

Goed nieuws; het evenement “Ondernemers in het Sonnetje” gaat door!

Begin mei hebben we dit evenement bij u per mail/brief onder de aandacht gebracht. Ook hebben aankondigingen in de Mooi Son en Breugel krant en op social media gestaan.

Gelet op de geldende Coronamaatregelen en beperkingen hebben we besloten het evenement niet op de kiosk te laten plaatsvinden, maar in de zalen van Café- Restaurant De Zwaan in Son en Breugel.

Ook het tijdschema is aangepast. U bent welkom vanaf 17.00 uur. Het evenement start om 17.30 uur, waarbij we een aantal voormalige “Starters van het jaar” aan het woord laten. Verder zal de wethouder Economische zaken Son en Breugel/Ekkersrijt, de heer Jan Boersma een bijdrage leveren en is de accountmanager bedrijven, de heer Roel Welten, aanwezig om ook met u in gesprek te gaan. Rond 18.15 uur reiken we de Lionsclub Son en Breugel Trofee 2021 uit. Het evenement ronden we om 18.45 af.

De “Lionsclub Son en Breugel Trofee 2021” reiken we uit aan een Sonse ondernemer die zich op een speciale wijze heeft ingezet voor de gemeenschap in Son en Breugel, of een speciale prestatie heeft geleverd in de Corona tijd. Hiertoe hebben inwoners van Son en Breugel, waaronder ook mede-ondernemers en onze relaties mogelijke kandidaten aangedragen. Een deel hiervan hebben we uitgelicht in een artikel in de Mooi Son en Breugel Krant van woensdag 23 juni (toegevoegd als bijlage bij deze brief).

Binnen De Zwaan is reservering en registratie verplicht en zijn we gehouden aan een maximum aantal bezoekers. We verzoeken u om uiterlijk 1 juli 17:00 uur ons te melden met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. Dit kan door het sturen van een e-mail aan hanswaals@hotmail.com. Ook kunt u bellen, of een bericht achterlaten bij Hans Waals, 06 – 5084 5982. Het kan zijn dat wij u moeten berichten dat u het evenement niet kan bijwonen als het maximaal aantal personen dat het evenement kan bijwonen is bereikt op moment van uw aanmelding. Wij raden u daarom aan zich snel bij ons aan te melden.

Tot zaterdagmiddag 3 juli. We zien er naar uit om ook u weer te kunnen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Namens de Lionsclub Son en Breugel,

Commissie Ondernemersavond

Eugène Hermsen, Hans Waals

Lees het artikel van uit de Mooi Son en Breugel krant hier:
Mooi Son en Breugelkrant 23 juni 21.pdf

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.