bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Ondernemersavond Lions Club Son en Breugel verplaatst naar 25 juni 2022

woensdag 5 januari 2022

Al vele jaren organiseert de Lions Club Son en Breugel de Ondernemersavond Son en Breugel in de feesttent op het Kerkplein in Son. Dit jaar was het voornemen om op 5 februari 2022 de feestelijke uitreiking van de ondernemer van het jaar 2021 te laten plaatsvinden.

Met het ingaan van de huidige lockdown die loopt tot en met 14 januari, zijn de vooruitzichten op het organiseren van de Ondernemersavond Son en Breugel 2022 op zaterdag 5 februari aanzienlijk geslonken. Tussen 14 januari en 5 februari zitten slechts 3 weken. De Lions Club acht het niet aannemelijk dat er in dat tijdsbestek versoepelingen komen die een Ondernemersavond zoals wij die kennen, op 5 februari weer mogelijk maakt.

De Lions Club geeft echter aan dat de Ondernemersavond 2022 wel door gaat. Niet zoals gepland op 5 februari in de tent op het Kerkplein, maar op zaterdag 25 juni en op een andere locatie. 

De komende maanden werkt de Lions Club de plannen voor de Ondernemersavond op 25 juni 2022 verder uit. Via de website www.ondernemervhjaar.nl, de lokale media en de social media houden ze alle belangstellenden op de hoogte.

2022 Bedrijvenpark Ekkersrijt.