Home / Ondernemersvereniging / nieuws

OPGEPAST: Oplichters actief op Ekkersrijt!


< Bekijk alle berichten

dinsdag 5 januari 2016

Hedenmorgen ontvingen wij een melding van 'oplichting' op Ekkersrijt.

Het blijkt dat er een bedrijf/mensen actief zijn die zich uitgeven als de Netwerkgids, maar dus NIET van dit bedrijf zijn!

Zoals u bekend is ontvangt u op 14 januari a.s., tijdens de OVE nieuwjaarsreceptie, een exemplaar van deze Netwerkgids. Op dit moment wordt de Netwerkgids gedrukt en is de verkoop van advertenties NIET meer mogelijk. Mocht u dus benaderd worden voor de verkoop van een advertentie à 150,00 euro TRAP HIER NIET IN!

De OVE wil u graag waarschuwen en u vriendelijk verzoeken deze informatie te delen met andere collega-ondernemers op Ekkersrijt. Laten we met elkaar maken dat deze praktijken stoppen op Ekkersrijt!

Indien u reeds benaderd bent vandaag en ook een overeenkomst bent aangegaan, betaal NIET en maak hiervan melding via de beveiligingscoördinator Bert Nieuwenhuis: beveiliging@ekkersrijt.nl

Wanneer er ook aantoonbare feiten zijn van oplichting (e-mails, afschrijvingen, overeenkomsten, geluidsopnames en/of dagafschriften) dan kunt u aangifte doen van oplichting. Bel met 0900-8844 en maak een afspraak voor de aangifte. Zo voorkomt u onnodige wachttijden.

De officiële Netwerkgids is door de OVE op de hoogte gebracht van de situatie en deze organisatie bekijkt op dit moment welke maatregelen genomen kunnen gaan worden.