bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OPGEPAST: Oplichters actief op Ekkersrijt!

dinsdag 5 januari 2016

Hedenmorgen ontvingen wij een melding van 'oplichting' op Ekkersrijt.

Het blijkt dat er een bedrijf/mensen actief zijn die zich uitgeven als de Netwerkgids, maar dus NIET van dit bedrijf zijn!

Zoals u bekend is ontvangt u op 14 januari a.s., tijdens de OVE nieuwjaarsreceptie, een exemplaar van deze Netwerkgids. Op dit moment wordt de Netwerkgids gedrukt en is de verkoop van advertenties NIET meer mogelijk. Mocht u dus benaderd worden voor de verkoop van een advertentie à 150,00 euro TRAP HIER NIET IN!

De OVE wil u graag waarschuwen en u vriendelijk verzoeken deze informatie te delen met andere collega-ondernemers op Ekkersrijt. Laten we met elkaar maken dat deze praktijken stoppen op Ekkersrijt!

Indien u reeds benaderd bent vandaag en ook een overeenkomst bent aangegaan, betaal NIET en maak hiervan melding via de beveiligingscoördinator Bert Nieuwenhuis: beveiliging@ekkersrijt.nl

Wanneer er ook aantoonbare feiten zijn van oplichting (e-mails, afschrijvingen, overeenkomsten, geluidsopnames en/of dagafschriften) dan kunt u aangifte doen van oplichting. Bel met 0900-8844 en maak een afspraak voor de aangifte. Zo voorkomt u onnodige wachttijden.

De officiële Netwerkgids is door de OVE op de hoogte gebracht van de situatie en deze organisatie bekijkt op dit moment welke maatregelen genomen kunnen gaan worden.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.