bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Opnieuw stemmen voor Rotondekunst Ekkersrijt!

donderdag 4 oktober 2018

Het Stakenburgfonds is nu een aantal jaren bezig met het project Rotondekunst en de 2e ronde voor stemmen is begonnen!

Dit met als doel om ons dorp te verfraaien met een kunstwerk op 4 rotondes rondom het thema: Bevrijding in het verleden, heden en de toekomst.

Het 1e kunstwerk is inmiddels gerealiseerd en in december wordt het 2e kunstwerk onthuld. Tot 21 oktober kunt u stemmen op uw favoriete ontwerp voor rotonde 3 en 4. Hieronder leest u er meer over.

Keuze maken voor rotonde 3 en 4 
Diverse betrokkenen hebben zeer uiteenlopende ontwerpen ingezonden. Hieruit is een selectie gemaakt en wederom kunnen geïnteresseerden hun stem uitbrengen en zo hun voorkeur kenbaar maken. In het gemeentehuis staan de 6 genomineerde kunstwerken geëxposeerd. Bekijk ze digitaal en stem! Stemmen is heel eenvoudig via de site met alleen uw e-mailadres en postcode. Mogen wij weer op uw stem rekenen?

Realisatie rotonde 1
In 2017 werd er ook flink gestemd. Descending Liberation van Senna van Lieshout werd als 1e kunstwerk gekozen. Dit kunstwerk is inmiddels vervaardigd en kunt u bewonderen op de rotonde Kometenlaan/Planetenlaan in Breugel. Lees hier meer over de onthulling

Realisatie rotonde 2
Als 2e winnaar werd Schemerlamp gekozen van Annelies Schoth en Anne Huddleston Slater.

Dit kunstwerk wordt op dit moment geproduceerd en op 14 december 2018 is de onthulling op de rotonde bij woonwijk ’t Zand.

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden of wilt u meer informatie?

Dit project kunnen we uiteraard niet alleen. Inwoners en ondernemers kunnen op verschillende manieren meedenken, meewerken en een bijdrage leveren. We zijn op zoek naar financiële middelen om de ontwerpen te realiseren. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer informatie via: www.stakenburgfonds.nl en bij vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@stakenburgfonds.nlb

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.