bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE borrel gaat niet door op 11 november!

donderdag 4 november 2021

Helaas... het duurt weer langer dat wij elkaar gaan zien OVE leden!

Eindelijk, het mocht en kon weer. Na een lange tijd waarin we elkaars gezelschap, de mooie en spannende verhalen en de gezelligheid hebben moeten missen, zouden we elkaar donderdag 11 november weer ontmoeten tijdens een nieuwe activiteit: de ‘Ondernemersborrel van OVE’.

Helaas, gezien de ontwikkelingen rond de aantallen Covid-besmettingen en de nieuwe maatregelen van de overheid, heeft het bestuur van OVE besloten de borrel op donderdag 11 november te annuleren. Ook al vinden wij het ontmoeten van collega-ondernemers heel belangrijk – het is een van de bestaansredenen van OVE - wij prefereren de veiligheid en gezondheid.

Tijdens deze borrel hadden wij u graag bijgepraat over de huidige ontwikkelingen van de vereniging en het bedrijventerrein Ekkersrijt. Deze belangrijke informatie zullen we u echter binnenkort via een andere weg voorleggen.

En, annuleren is geen afstel! Wij schuiven de borrel graag door naar een moment met de zekerheid dat we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten. Wij hopen op uw begrip voor deze keuze.

Wij wensen u veel gezondheid en succes.

Bestuur OVE

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.