bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Zeer warme ALV en barbecue...

maandag 11 juli 2016

De jaarlijkse OVE Algemene Leden Vergadering is, ondanks het zeer warme weer, goed bezocht.

Ruim 50 ondernemers waren rond 15:00 aanwezig bij gastlocatie Riwal. Voordat de ondernemers de 'hoogte' in konden, heeft OVE voorzitter Jan van Hapert deze bijeenkomst geopend. Kort werd het programma van deze middag toegelicht waarna Riwal's Vestigingsmanager Zuid-Oost Giel Bouten een korte presentatie gaf van dit internationale bedrijf. Wist u dat, Riwal is gevestigd in 17 landen! Meer informatie over Riwal treft u aan via de website (klik hier). Hier kunt u ook lezen hoe Riwal met een eigen 'service portal' de verhuur nog gemakkelijker maakt voor u.

Hierna was het woord aan het Stakenburgfonds. Bestuursleden Imke Segers en Birgit Hulsman hebben kort uitgelegd hoe dit fonds, nu 24 jaar geleden, tot stand is gekomen en wat de ambities zijn voor de toekomst. Omdat het Stakenburgfonds in 2017 25 jaar bestaat, wil het bestuur iets bijzonders voor elkaar Son en Breugel doen.
Son en Breugel kent vele rotondes en het idee is om deze rotondes gezellige 'toegangspoorten' tot Son en Breugel te gaan maken. Omdat ook Ekkersrijt onderdeel is van Son en Breugel en omdat de rotonde bij 'Van den Udenhout' voor de deur een van die toegangspoorten wordt, wil het bestuur ook graag ondernemend Son en Breugel betrekken bij het tot stand komen van een van de rotondes. Lees meer over de ideeen, uw inbreng en mogelijkheden via de bijgaande link: Stakenburgfonds rotondes.

OVE voorzitter Jan van Hapert heeft de ALV voorgezeten en in een vlot tempo de punten doorlopen. Belangrijkste punt en positieve beslissing die is genomen is dat het 'Eigen Vermogen' van de OVE het toelaat om voor 2017 de contributie met 10% te kunnen verlagen. U zult dit dus meteen terugzien op de factuur voor volgend jaar. Per jaar zal dit bekeken worden.

Het verslag van de ledenvergadering is bijgevoegd.

Als afsluiting van deze gezellige bijeenkomst heeft dit jaar Van der Vleuten Catering een heerlijke barbecue verzorgd.

Verslag alv 23 juni 2016

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.