bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE lunch bij HumanCapitalCare

donderdag 4 juni 2015

De OVE was voor een netwerklunch bij HumanCapitalCare op bezoek.

Zevenendertig gedreven ondernemers werden getrakteerd op een goede en lekkere lunch, voorzien van verse smoothies. Na het openingswoord van OVE voorzitter Jan van Hapert heeft nieuw OVE lid PDC Nederland zich kort voorgesteld aan de aanwezigen.
Hierna heeft HumanCapitalCare een presentatie gegeven over hoe het ziekteverzuim en de begeleiding verzorgd wordt door dit bedrijf. Grote namen als Philips en de helft van het basisonderwijs in Brabant maakt gebruik van de verzuimbegeleiding van HumanCapitalCare. Ook werd er verteld hoe, naar aanleiding van een health-check, mensen worden begeleid bij een gezondere levenswijze waarbij meer bewegen en gezonder en verantwoord eten centraal staan. De aanwezige ondernemers werd geheel vrijblijvend zo'n health-check aangeboden.

Er was genoeg ruimte om gezellig te netwerken en de contacten aan te halen. Het OVE bestuur kijkt terug op weer een geslaagd samenzijn.
Wanneer u niet in de mogelijkheid was om erbij te zijn, op 18 juni a.s. is de jaarlijkse zomer barbecue die vooraf wordt gegaan door de jaarlijkse ALV. Opgeven voor deze bijeenkomst kan via bijgaande link: ALV en barbecue. Inmiddels hebben zich 63 ondernemers zich aangemeld voor deze middag/avond. U komt toch ook?!

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.