bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE lunch bij BestGolf Dimples.

woensdag 25 september 2019

Een lunchbijeenkomst bij een van onze buitenleden, BestGolf Dimples werd bezocht door ongeveer 30 ondernemers.

En het lijkt erop doordat het geen 'best' weer was in Best, enorme regen, niet alle aangemelde ondernemers ook gekomen zijn ondanks hun aanmelding.

Voor onze nieuwe OVE voorzitter Willy vd Velden was dit zijn eerste officiele bijeenkomst waarbij hij de bijeenkomst heeft geopend met een mooi welkoms woord. Ook waren er wat huishoudelijke mededelingen zoals de eerstvolgende bijeenkomst en de nieuwjaarsborrel van 2020.

Zet u het vast in uw agenda:
- 21-11 OVE lunchbijeenkomst bij UNICA ICT, waarbij er totaal plaats is voor 50 personen en daarom kan er deze keer maar 1 persoon per bedrijf inschrijven. U kunt zich nu al aanmelden via: inschrijving UNICA
- 16-01-2020 OVE Nieuwjaarsborrel bij HumanTotalCare.

Willy vertelde tevens wat de komende periode het aandachtsgebied is van het OVE bestuur en dat is de verkeerssituatie op Ekkersrijt-Oost waarvan de parkeerproblemen een onderdeel zijn. Met de gemeente Son en Breugel is er regelmatig overleg en lijkt het erop dat dit nu serieus wordt opgepakt door verschillende steakholders die hierbij betrokken zijn.

Daarnaast heeft het OVE nog ruimte voor twee nieuwe bestuursleden en deed de a.i. voorzitter een oproep onder de leden; wie wil het OVE bestuur komen versterken. U kunt een email sturen naar secretariaat@ekkersrijt.nl waarna men graag met u koffie drinkt om nader kennis te maken. Bent u het misschien die het team komt versterken?!

Ook een van de nieuwe OVE leden heeft zich kort gepresenteerd tijdens deze bijeenkomst; Femke Wetzer van Femomenaal heeft kort verteld wie ze is en wat ze doet. Binnenkort verschijnt de 3e editie van Ekkersrijt Nieuws en daar staat een uitgebreid interview in.

Hierna was het woord aan de bedrijfsleider van BestGolf Dimples Bas die met zijn team een heerlijke lunch serveerde en ook nog een rondleiding verzorgde. Niet alleen voor netwerken en golfen kunt u hier terecht, maar gezellig een lunch of diner met vrienden en familie is hier mogelijk. 2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.