bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE nieuwjaarsborrel 2016 goed bezocht.

vrijdag 15 januari 2016

Met ruim 100 aanwezige ondernemers hebben het OVE bestuur en de leden het nieuwe jaar ingeluid bij Tegema.

Na het welkomswoord en de nieuwjaarstoespraak van OVE voorzitter Jan van Hapert, waarin kort werd teruggekeken naar 2015, werden de plannen en speerpunten voor 2016 toegelicht. Duidelijk is dat het economisch beter gaat, dat er 'nieuwe' ondernemers zijn die geen echte plannen maken die langer dan 3 maanden vooruit kijken, maar dat Ekkersrijt dit wel doet en daarom een Masterplan voor minstens de komende 10 jaar heeft opgesteld. Jan van Hapert nodigt iedereen uit om 4 februari a.s. aanwezig te zijn tijdens de lunchbijeenkomst waarin de Gemeente Son en Breugel toelichting gaat geven op de plannen en ambities. De lunch van deze middag wordt u aangeboden door de gemeente.

Daarna was het woord aan Mark Notten van De Netwerkgids. Kort werd uitgelegd wat de meerwaarde is en waarom iedereen de gids actief moet gaan gebruiken en het eerste exemplaar werd de OVE voorzitter aangeboden. Aan het einde van deze bijeenkomst hebben alle aanwezige een exemplaar uitgereikt gekregen. Voor de gene die niet aanwezig waren, uw exemplaar volgt binnenkort per post.

Ook directeur Martin van Acht van het gastbedrijf Tegema heeft een mooie presentatie gegeven over wat er allemaal op Ekkersrijt wordt bedacht en gemaakt. Daar mogen we heel trots op zijn, dat toch zo'n relatief klein dorp zulke mooie innovatieve producten kan maken die wereldwijd gebruikt worden. Was u er niet bij of wilt u de informatie teruglezen, raadpleeg dan de website van Tegema.

Na deze mooie en boeiende presentatie werden er heerlijke hapjes verzorgd door Ekkersplaza in combinatie met smakelijke drankjes.

We kunnen terugkijken op een goede start van 2016 en wilt u niets missen van de netwerkbijeenkomsten van de OVE dit jaar, meld u dan vandaag nog aan voor de diverse bijeenkomsten of hou uw e-mail in de gaten want op regelmatige basis ontvangt u een uitnodiging voor de OVE bijeenkomsten.

Het OVE bestuur hoopt dat u ook in 2016 deel neemt aan de bijeenkomsten en voor wie nog GEEN OVE lid is, meld u NU aan via bijgaande link: aanmelden voor lidmaatschap OVE.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.