bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE trapt 2018 af met gezellige nieuwjaarsreceptie.

vrijdag 12 januari 2018

Op donderdag 11 januari, hebben ruim 80 Ekkersrijtse ondernemers geproost op een gezond en succesvol 2018!

De OVE nieuwjaarsreceptie was bij de Rendac waar gastheer Joost Coremans de ondernemers hartelijk welkom heette en een smakelijk walking diner serveerde.

OVE voorzitter Jan van Hapert blikte terug op 2017 en keek kort vooruit op 2018. Er waren diverse nieuwe gezichten aanwezig, wat betekent dat het OVE ledenbestand nog steeds groeit! Dat is een leuk en positief teken!

De Rendac nam de aanwezigen mee in het ontstaan, de activiteiten en ambities van dit landelijk opererende bedrijf. Voor wie niet precies weet wat de Rendac doet; Rendac haalt via verschillende op maat gemaakte diensten kadavers en dierlijk restmateriaal op voor verwerking en vernietiging. Zo zorgen ze voor verlaging van dierziekte- en volksgezondheidsrisico’s. Bovendien maken ze samen met hun toeleveranciers een belangrijke verduurzamingsstap, omdat ze hun eindproducten inzetten voor de productie van groene energie en duurzame brandstoffen.

Deze middag zijn eigenlijk ook alle aanwezige vereeuwigd door Sandor Paulus De Karikaturist. Echter is er een bierviltje met tekening achtergebleven. Weet u wie dit is? Herkent u hem? Tip hem en laat deze persoon contact opnemen met Amanda Schiltmans amanda@q-studio.nl. Het bierviltje ligt klaar om opgehaald te worden!

Bierviltje met tekening_3

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.