bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE speelt quiz bij BKB Precision.

woensdag 9 maart 2016

Deze keer niet op een donderdag, maar op een woensdag; een OVE lunchbijeenkomst en deze keer bij gastbedrijf BKB Precision.

Na ontvangst en het openingswoord van OVE penningmeester Ronald Dinkelberg, werden de ondernemers welkom geheten door BKB Precision directeur Mannes Westhuis.

De groep van ruim 60 ondernemers werden opgedeeld waarna er in kleinere groepen een rondleiding werd gegeven door het bedrijf dat zich bezig houdt met kunststofbewerking. Na de uitgebreide rondleiding was het tijd om de opgedane kennis te testen o.b.v. een quiz. Alle aanwezig OVE leden, met een smartphone, konden actief deelnemen aan de kennisquiz over BKB Precision. De hoofdprijs was een heerlijke taart die 10 maart a.s. persoonlijk door directeur Westhuis wordt bezorgd. Op interactieve wijze gingen 31 OVE leden de strijd aan. De winnaar deze middag was eigenaar van C'est la Vie Bjorn van Doremalen. Eet smakelijk Bjorn!

Daarnaast hebben zich drie nieuwe OVE leden zich voorgesteld en heeft Jan Enderink van FreshPC een toelichting verzorgd over de meerwaarde van glasvezel op Ekkersrijt en alle aanwezig gevraagd een formulier in te vullen om zo te peilen hoe 'ondernemend Ekkersrijt' staat tegenover glasvezel en aanbieders op dit gebied. Er is een speciale aanbieding voor Ekkersrijt waar Jan u meer over kan vertellen.

Na deze presentaties was het tijd voor de lunch en konden de aanwezig 'netwerken' en gezellig napraten. De volgende bijeenkomst is weer gewoon op een donderdag en wel op 21 april a.s. bij Baetsen, waar ook de gemeente Son en Breugel zal spreken over 'afval'. Zien wij u dan ook weer?!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.