bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

PDC wint voor de tweede keer de FD Gazelle Award.

donderdag 2 november 2017

De FD Gazelle Award is een prijs voor snel groeiende ondernemingen in Nederland.

Met een omzetgroei van ruim 80% in de afgelopen drie jaar behoort Personeel Diensten Centrum uit Veghel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We nemen op 9 november in Eindhoven aanstaande de prijs in ontvangst.

De diverse diensten van PDC zijn erop gericht om ondernemers alle personeelszaken uit handen te nemen. Van het verzorgen van de verzuimbegeleiding tot het inzetten van een aanpak voor duurzame inzetbaarheid. "Na het winnen van de award in 2016 hebben we niet stilgezeten en hebben we verder ingezet op de pijlers waar ondernemers & HR professionals behoefte aan hebben. Dit betekent nieuwe terreinen ontdekken en verbindingen slaan met externen. Vorig jaar voelden we ons trots en dat gevoel is er nu weer!" zegt Anja Lawera, directeur en oprichter van PDC.

"PDC groeit, omdat wij op praktische en professionele wijze ondernemers helpen bij de vraagstukken op het gebied van personeelszaken. Wij zijn onze klanten en medewerkers dankbaar dat zij dit succes met ons mogelijk hebben gemaakt. We voelen een enorme betrokkenheid bij al onze relaties. We hebben een grote drive om PDC verder door te laten groeien om nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen betekenen in advisering en ondersteuning op het gebied van personeelszaken."


Over de Gazelle Award
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Het meest recente boekjaar dient te zijn afgesloten met een positief resultaat en in de voorgaande jaren mag maximaal één jaar een negatief resultaat zijn geboekt. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door DAS Rechtsbijstand, BusinessBoost, CompanyInfo en Topicus.

Meer informatie is te vinden op https://veghel.personeeldienstencentrum.nl en www.fd.nl/gazellen

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.