bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Prestop nodigt u uit!

woensdag 1 mei 2019

Kom alles te weten over bestelzuilen en self-service kiosken, u wordt uitgenodigd door Prestop.

De ontwikkelingen op het gebied van touchscreen technologie gaan zo enorm snel, dat het goed is om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden. De markleider en innovator op dit gebied is Prestop. Zij organiseren op 23 en 24 mei 2019 wederom hét grootste event rondom bestelzuilen en self-service kiosken. Het evenement brengt je op de hoogte van het allerlaatste nieuws op het gebied van bestelzuilen, self-service kiosken, self-order kiosken en check-in/check-out kiosken. De plaats waar dit gebeurt? In het grootste Interactive Experience Center van Europa, in Son en Breugel.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt
Kom op een van deze dagen langs en laat je informeren door productspecialisten. Laat je inspireren door de succesverhalen die klanten van Prestop graag met je delen. De diverse partners van Prestop zullen al je vragen beantwoorden, zodat de wereld van touchscreen technologie geen geheimen meer heeft voor je. Deelname is gratis, het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden via de website van Prestop. Gezien het beperkt aantal plaatsen is het event alleen toegankelijk voor eindgebruikers, cateringbedrijven, QSR, retailers, brands, kortom bedrijven die deze oplossingen willen inzetten!

Kies zelf welke presentaties je wilt bijwonen
Op beide dagen vinden 's middags parallelsessies plaats, jij bepaalt zelf bij welke presentatie je aanwezig wilt zijn. Volg presentaties van o.a. ANWB, Google, ISS, KARWEI, Kees Smit Tuinmeubelen, Payconiq, Postnl en Worldline. Bekijk hier het programma.

So you like it fast? Dan mag je de ELE-Rally niet missen!
Prestop is sponsor van de ELE-Rally (Eindhoven-Luik-Eindhoven) en biedt jou een unieke kans om van heel dichtbij kennis te maken van de rallysport. Je kunt op 23 mei de rally auto's bekijken in de tuin bij Prestop en op 24 mei de paddock bij Jan de Rooy bezoeken en de start van de ELE-Rally meemaken in Helmond. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van een rit in de x-car, die op 24 mei verloot wordt! Vijf minuten voor de start van de rally rijdt deze x-car op bijna wedstrijdsnelheid over het circuit, als voorbode van de eerste rally deelnemer die er op volle snelheid aankomt.

"Cars, grill and chill" op zaterdag 25 mei 2019
Op zaterdag 25 mei denkt Prestop even niet aan zakendoen, maar steken we de barbecue aan en heffen we het glas. Lekker genieten van gezelligheid, goed eten en drinken. Spanning wordt verzorgd door de ELE-Rally die voorbij komt rijden, met voorop de x-car waarin de gelukkige winnaar meerijdt! Je dan bent live getuige van de Prestop-klassementsproef. Uiteraard kun je voor aanvang van de barbecue het Interactive Experience Center bij Prestop bezoeken. Het enige dat je hoeft te doen, is jezelf aanmelden via de website van Prestop.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.