bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Radio S&B biedt lokale ondernemers een 'steuntje in de rug' in deze periode !

vrijdag 5 maart 2021

Er zijn diverse mogelijkheden om in deze lastige tijd uw bedrijf bij uw consumenten voor het voetlicht te brengen. Radio S&B wil daar graag een bijdrage  leveren!

Daarom stelt Radio S&B vanaf 1 maart a.s. de komende weken in onze programmering overdag tijd beschikbaar om op de lokale radiozender GRATIS uw bedrijf te promoten. Hoe zien zij dat ?

U kunt zelf –bijvoorbeeld met behulp van uw mobiele telefoon- een wervende boodschap inspreken bijvoorbeeld over uw specialisme, uw website, kortingsacties, openingstijden van de winkel en wat dies meer zij. Deze boodschap mag echter niet langer duren dan 20 seconden. U mag natuurlijk ook gebruik maken van passende instrumentale ondersteuning.

Uw reclameboodschap zal worden uitgezonden tijdens onze dagprogrammering tussen 09.00 en 18.00 uur en steeds voor het eind van de programma’s (ergo voorafgaande aan de journaals) ingepast. De frequentie is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal reclameboodschappen die door ons worden ontvangen

Uw boodschap kunt u doorsturen naar ons mailadres info@radiosenb.nl

Mocht u technische hulp nodig hebben, stuur ook dan een berichtje (met uw telefoonnummer) naar bovenstaand mailadres en ze nemen snel contact met u op !

Radio S&B hoopt u hiermede een klein steuntje in de rug te kunnen bieden om deze zware periode enigszins het hoofd te kunnen bieden.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.