bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE lunchbijeenkomst bij Rhenus Contract Logistics.

donderdag 1 maart 2018

Ruim 60 ondernemers hebben de 1e OVE lunchbijeenkomst van 2018 bijgewoond.

Het OVE bestuur en de leden waren te gast bij Rhenus Contract Logistics in het prachtige gebouw aan weg Ekkersrijt 2000, naast Bouwmaat.

OVE voorzitter Jan van Hapert opent deze netwerkbijeenkomst en attendeert een ieder op de OVE bijeenkomsten van dit jaar en vraagt een ieder deze data in de agenda te zetten, zodat niemand iets hoeft te missen van de OVE dit jaar. Even de bijeenkomsten voor u op een rijtje:

Donderdag 12 april
OVE Bedrijfsbezoek/lunch
Locatie: Brandweerkazerne Son en Breugel, Rooijseweg 1, Son en Breugel

Donderdag 17 mei
OVE Bedrijfsbezoek/lunch
Locatie: Hotel-Restaurant La Sonnerie, Nieuwstraat 45, Son en Breugel

Donderdag 7 juni|
ALV en zomerbarbecue
Locatie: nog niet bekend

Donderdag 21 juni
OVE Golftoernooi met ondernemersverenigingen Nuenen en Geldrop/Mierlo
Locatie: Golfclub De Gulbergen, Heiderschoor 26, 5731 RG Mierlo

Donderdag 20 september
OVE Bedrijfsbezoek/lunch
Locatie: nog niet bekend

Donderdag 22 november
OVE Bedrijfsbezoek/lunch
Locatie: nog niet bekend

Heeft u ze genoteerd!?

Hierna werd aandacht gevraagd voor een speciale editie van Ekkersrijt Nieuws; nummer 100! In oktober van dit jaar zal de 100e editie uitkomen en het redactieteam, bestaande uit Jan Raaijmakers en Amanda Schiltmans, willen van deze bijzondere editie, iets moois maken. Daarvoor hebben ze wel uw hulp nodig.
Het thema is '100' en elke ondernemer e/o bedrijf mag zijn item rond het thema 100 insturen naar secretariaat@ekkersrijt.nl o.v.v. 100ste editie Ekkersrijt Nieuws. Alle items worden geïnventariseerd en het redactieteam maakt dat er een feestelijke editie verschijnt in oktober 2018. Alle aangeleverde ideeën worden besproken; commerciële en niet-commerciële ideeën.
Voor deze editie heeft het OVE bestuur ook speciale advertentie tarieven samengesteld:
- 1/4 advertentie: 100 x € 0,50 = €  50,00 
- 1/2 advertentie: 100 x € 1,00 = € 100,00
- 1/1 advertentie: 100 x € 2,00 = € 200,00
- 1/1 advertorial: 100 x € 2,00 = € 200,00
(o.b.v. aangeleverde HR-pdf en excl. BTW)
Heeft u interesse in een advertentie of advertorial? 
Stuurt u dan een email naar Amanda Schiltmans: amanda@q-studio.nl en reserveer vandaag nog ruimte tegen dit speciale tarief.

Hierna was het woord aan Rhenus Contract Logistics; Martin van der Stam en Alphons van Erven namen de aanwezig mee in het ontstaan en de diverse activiteiten van dit Duitse 'familiebedrijf'! Wist u dat trouwens?! Inmiddels bestaat dit familiebedrijf al 104 jaar, helaas dus niet geschikt voor de feesteditie in oktober! :)

Na de theorie achter de Rhenus Groep, werden alle ondernemers uitgenodigd deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw en konden we zien hoe de praktijk werkt en eruit ziet. Indrukwekkend, niet alleen het pand aan de buitenkant, maar binnen is het ook 'machtig' om te zien!

Na het 'kijken in de keuken' kregen we een lunch aangeboden die bestond uit heerlijke verse broodjes met diverse gezonde dranken. Het was weer een interessante en indrukwekkende netwerkbijeenkomst. Was u er deze keer niet bij? De volgende is op 12 april en u kunt zich nu al opgeven via: http://www.ekkersrijt.nl/activiteit/46/bedrijfsbezoek_en_lunch_op_12_april_in_de_brandweerkazernethemaondermijnende_criminaliteit_en_veiligheid/

Mocht u tijdens de lunch van 12 april a.s. uw bedrijf willen pitchen, dit kan! Maximaal twee bedrijven krijgen de kans om dit tijdens een OVE lunchbijeenkomst te doen. Aanmelden voor deze pitch kan door een e-mail te sturen aan secretariaat@ekkersrijt.nl . 

Tot dan?!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.