bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

2e Roefeldag Ekkersrijt is op dinsdag 13 oktober.

maandag 10 augustus 2015

Dit jaar organiseert de LEVgroep voor de 2e keer de Roefeldag op Ekkersrijt en ze zijn nog opzoek naar 'gastbedrijven'.

Stelt u uw bedrijf open voor de jeugd? Dit is immers ook uw bedrijfstoekomst.

Wat is roefelen eigenlijk?
Roefelen is een vlaams woord voor snuffelen. Hiermee wordt bedoeld, nieuwsgierig maken, snuffelen aan iets onbekends, uitnodigen tot onderzoek. Roefelen heeft een uitdagende, magische klank en past uitstekend bij de belevingswereld van kinderen.

Tijdens deze dag nemen de kinderen een kijkje achter de schermen bij lokale bedrijven en instellingen. Zij mogen meekijken en meewerken om zo een indruk te krijgen wat het betekent om werkzaam te zijn binnen een bedrijf of instelling. Leuk voor de kinderen, maar ook leuk voor u (uw bedrijf of instelling)! Het biedt de kans om uw organisatie te presenteren en informatie over te dragen, betrokkenheid te tonen aan het dorp maar ook naar (potentiële) klanten. En het kan een verrassing zijn om uw eigen bedrijf eens door kinderogen te zien.

De Roefeldag vindt plaats op: Dinsdag 13 oktober tussen 9.15 en 11.45 uur

Wij hopen dat u (uw bedrijf of instelling) dit jaar bereid zult zijn om gedurende één of meerdere uren uw deuren voor de jeugd van groep 8 van de basisscholen van onze gemeente te openen. In kleine groepjes van ongeveer 6 kinderen vindt het bezoek onder begeleiding van een volwassene plaats.

Wij hebben de medewerking nodig van veel enthousiaste bedrijven en instellingen. Na 27 juli 2015 zullen we u persoonlijk of telefonisch benaderen om u voor deze dag enthousiast te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Roefelen is een prima gelegenheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de LEVgroep Son en Breugel,  Paul Dekkers en Ramon Everard e-mail: info@senbactief.nl tel: 06 41 43 68 65

Lees meer over de Roefeldag 2014, artikel van Forum, via bijgaande PDF: PB roefeldag forum

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.