bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Rotary Son Challenge levert 4300 euro op

maandag 23 maart 2015

Afgelopen zaterdag is de 7e editie van de Rotary Son 4x4 Challenge verreden.

Meer dan 30 equipes vertrokken zaterdagochtend uit Hilvarenbeek om uiteindelijk via Diessen, Esbeek, Poppel (B) en Alphen te eindigen in Ulicoten, waar Rotary Club Rucphen, Zundert, Halderberge een uitdagend parcours had uitgezet en de afsluitende barbecue verzorgde.

De route, uitgezet via een bolletje – pijltje systeem over 85% onverharde wegen, bleek voor de 4x4 fanaten een peulenschil. Voorzitter Jeroen Veldkamp van de Rotary 4x4 Commissie ligt toe: “3 weken geleden, met het uitzetten van de route, hebben we nog op 3 plaatsen vastgezeten door de vele modder en diepe sporen op de route. Nu was het kurkdroog. Ook hadden vele boeren de wegen glad gestreken, waarschijnlijk voor de aanvang van het landbouwseizoen”. Toch kon dat vele deelnemers niet deren. Ze genoten van de puzzelrit door het prachtige Brabantse land. Het uitgezette 4x4 parcours bij de finish maakte uiteindelijk de dag nog helemaal goed. “Nagenoeg alle deelnemers hebben uiteindelijk de 4x4 grens van hun voertuig gevonden en moesten door andere deelnemers los getrokken of gelierd worden”, aldus Jeroen Veldkamp.

Door de inschrijving van de teams, de sponsoring van vele bedrijven en de eigenhandige verzorging van de route, de uitgebreide lunch onderweg en de finish met barbecue door leden van Rotary Club Son en Rotary Club Rucphen, Zundert, Halderberge, vrienden en familie, heeft de dag uiteindelijk € 4.300,00 opgebracht voor goede doelen. € 3.300,00 gaat naar Stichting Boyshome India en € 1.000,00 gaat Rotary Club Rucphen, Zundert, Halderberge besteden aan hun ‘Geranium Project’. Een initiatief om ouderen een leuke dagbesteding te bieden.

De samenwerkende Rotary Club’s kijken terug op een zeer geslaagd event dat, uit de reacties op te maken van de deelnemers, volgend jaar zeker weer een vervolg verdient.
Jack and Jill went ......

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.