bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Rotary Son en Breugel bakt oliebollen voor de Zonnebloem

dinsdag 23 december 2014

Rotary Club Son organiseert voor het derde jaar op rij een oliebollenactie waarbij dit jaar de volledige opbrengst ten goede komt aan de Zonnebloem afdeling Son en Breugel.

In samenwerking met Roel van Gemert, franchisenemer van Bakkerij Schellens  in Son, worden op woensdag 31 december as. (oudejaarsdag) de versgebakken oliebollen verkocht en bezorgd. Iedereen is van harte welkom bij de, door Rotary-leden bemande, bakwagen die opgesteld staat voor Bakkerij Schellens aan de Heistraat. 

De opbrengst van de oliebollenactie wordt besteed aan deelname van Zonnebloemleden afdeling Son en Breugel aan de Rotary Son Zonnebloemrit 2015. De Zonnebloem en Rotary Son organiseren in 2015 weer een mooie dagtocht. Dit jaar gaat de rit over toeristische wegen naar Hilvarenbeek met een bezoek aan het orgelmuseum. Naast de opbrengst stellen de Rotary Son leden auto’s en berijders ter beschikking om zoveel mogelijk leden van de Zonnebloem een onvergetelijke en volledig verzorgde dag te bezorgen. De Zonnebloem Son en Breugel heeft 90 leden en zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking of die minder gemakkelijk ter been zijn door bijvoorbeeld hun leeftijd.

Bedrijven en particulieren kunnen ook vooraf eenvoudig de oliebollen bestellen via www.rotary.nl/son, waarna de oliebollen op het gewenste tijdstip afgehaald of bezorgd worden.

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.