bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Rotom voor derde jaar op rij trotse winnaar van FD Gazellen prijs!

woensdag 24 oktober 2018

Hoe mooi én bijzonder is het als je als bedrijf voor het derde jaar op rij een prijs wint! 

Rotom mag zich, ook dit jaar, weer de winnaar noemen van de FD Gazellen prijs. Op 8 november aanstaande wordt deze prestigieuze prijs in het Evoluon te Eindhoven overhandigd.

“Ondanks de krappe arbeidsmarkt, is het ons toch weer gelukt te groeien”, vertelt Bart Welten, Sales en Marketing Manager. “We hebben ambities met onze organisatie en daar hoort ‘groei’ zeker bij. We hebben dan ook niet stilgezeten het afgelopen jaar, er is een start gemaakt met onze toekomstplannen. Zo zijn we begonnen met twee nieuwbouwprojecten; één in Maasbracht en de andere nieuwbouw vindt plaats buiten Nederland, in Portugal om precies te zijn. Daarnaast ontwikkelt onze tak voor ‘Packaging Recovery’ zich enorm snel. 2Return, de specialist op dit gebied binnen onze Rotom Groep, heeft dan ook een prachtig duurzaam en nieuw product in de markt gezet; de Rotom SmartBox. De SmartBox vervangt dozen en het sealen van zendingen; emballage wordt niet meer weggegooid. Doordat de SmartBox herbruikbaar is, is deze duurzaam in het gebruik. Daarbij is hij leverbaar in drie formaten, inklapbaar en neemt dus veel minder ruimte in beslag bij opslag en vervoer. Vooral binnen ketenpartners is dit dé oplossing voor het onnodig verbruik van emballage en het gebruikt levert een aanzienlijke kostenbesparing op. De oplossing voor die organisaties die duurzaamheid in een hoog vaandel hebben staan.”

“Ook onze bedrijfsvoering is niet onopgemerkt gebleken, want voor het derde jaar op rij kennen wij een groei van meer dan 20%. Dit is ook één van de criteria binnen de vereisten van de FD Gazellen Awards. Onze vijftien vestigingen in negen Europese landen en onze ervaring van meer dan 30 jaar, laten zien dat groei mogelijk is; hoe de markt zich ook ontwikkelt. Ervaring en betrokkenheid bij processen en mensen maakt dat je kunt inspelen op veranderingen in de markt. Door onze toekomstvisie en ons uitgebreide netwerk, met vestigingen verspreid over Europa, kunnen wij de snelle ontwikkelingen aan. Met nieuwbouw sluiten we aan bij de toekomstige veranderingen en onze innovaties op het gebied van logistieke middelen en services maken dat we breed kunnen faciliteren bij logistieke processen.”

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.