bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties stelt geld beschikbaar voor goede ideeen!

maandag 20 augustus 2018

Heeft u een goed initiatief of idee als private partij voor het (door)ontwikkelen van ons bedrijventerrein? Dan is er financiele hulp mogelijk.

In maart is door de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven, Waalre en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij het Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties opgericht.
Dit fonds heeft de bedoeling op bestaande bedrijventerreinen (vastgoed)ontwikkelingen van private partijen te versnellen.

Wij zijn op zoek naar private initiatiefnemers die passen binnen het doel van het ROW. Ondernemers die net een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om hun project gerealiseerd te krijgen. Aanvragers zijn in veel gevallen vastgoedeigenaren of gebruikers van vastgoed die groei en innovatie faciliteren door een gebouw aan te pakken.

Het duwtje in de rug bestaat uit een geldlening of een garantie tegen “gunstige” voorwaarden. De minimale omvang van uw project is €2.000.000,-. U kunt maximaal een bijdrage krijgen van 50% van de totale projectkosten tot een maximum van €2.500.000,-.

Meer informatie is te vinden op www.stedelijkgebiedeindhoven.nl/row. Heeft u vragen en/of behoefte aan een toelichting, neem dan contact op met Johan Gielen, Fondsmanager ROW, e-mail ROW@bom.nl.

Ook Ekkersrijt hoort bij de bedrijventerreinen waar deze middelen voor beschikbaar zijn, zie de lijst op de website.

Schermafbeelding 2018-08-20 om 14.57.20

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.