bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Veel professionaliteit bij samenwerking SBBE en TEAM Beveiliging

vrijdag 14 april 2017

Er is goed gebruik gemaakt om 'achter de schermen' te komen kijken. Rondleidingen waren een succes.

In totaal hebben 29 ondernemers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen bij 'de ogen' van Ekkersrijt. TEAM Beveiliging verzorgt het 24/7 het uitkijken van de 34 camera's op Ekkersrijt zodat u, uw medewerkers en bezoekers van Ekkersrijt veilig blijven.

Zoals vermeld in de uitnodiging, waren er drie data's beschikbaar, voor 10 ondernemers per keer, om een rondleiding te krijgen door beveiligingscoordinator Bert Nieuwenhuis bij TEAM Beveiliging op Ekkersrijt-Oost. Onder andere Baetsen Recycling, Tegema, IKEA en Quorim hebben gebruik gemaakt om zelf te ervaren en te zien hoe het team van TEAM Beveiliging de observatie verzorgt.

"De kwaliteit van de beelden is geweldig", zegt een van de aanwezigen. "Vele malen beter als dat ik zie bij 'Opsporing Verzocht'". "Dit komt omdat wij gebruik maken van professionele camera's", zegt Bert. "Wat je ziet op TV", zegt Hans Mans (eigenaar van TEAM Beveiliging) "is dat er vaak gebruik wordt gemaakt van camera's die te koop zijn bij de bouwmarkt en deze kunnen overdag goed beeld leveren, echter als het donker wordt kunnen deze camera's niets meer zien. Het wordt of grijs, blokkerig of je kunt echt niets meer onderscheiden. In de tijd dat wij een pilot gingen starten voor Ekkersrijt, hebben we hier veel aandacht aan besteed en veel overleg gehad met de SBBE. Goed beeld is zo belangrijk wanneer je bewijslast wilt hebben!"

Duidelijk werd dat alleen SBBE leden een beroep kunnen doen op de camerabeelden bij een incident. Indien een bedrijf geen lid is, worden de beelden niet beschikbaar gesteld. Alleen een officier van justitie kan dan een verzoek indienen, echter dient dit wel binnen 28 dagen te gebeuren want anders zijn de beelden niet meer beschikbaar. In verband met de privacy regels, dient deze termijn gevolgd te worden.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.