bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Parkeeroverlast wordt beboet!

donderdag 10 november 2016

Het laden en lossen door vrachtwagens op Ekkersrijt is moeilijk en dat moet veranderen.

Doordat er personenauto's parkeren buiten de aangegeven parkeervakken, kunnen chauffeurs niet- in of uitdraaien om de laaddoks te bereiken. De SBBE, Gemeente Son en Breugel en BOA's gaan hier strenger op toezien en zullen ook boetes aan uitdelen wanneer er sprake is van fout parkeren.

Daarom zullen de komende weken, vooral op Ekkersrijt 5100, strengere controles plaatsvinden en bij overtreding worden er boetes uitgeschreven. Diverse bedrijven hebben zelf al het initiatief genomen om foutparkeerders te waarschuwen door briefjes achter de ruitenwissers achter te laten, maar helaas helpt dit niet.

Ook op de wegen rond Ekkersrijt 1500 en 2000 doen deze situaties zich voor. Daarom willen wij u vragen: parkeer alleen in de aangegeven vakken en niet daarbuiten. Zo bespaart u zich kosten en kunnen chauffeurs makkelijker hun werkzaamheden uitvoeren en wordt schade voorkomen aan auto's en materieel.

Heeft u vragen hierover of wilt u soortgelijke situatie melden, stuurt u dan een e-mail naar beveiliging@ekkersrijt.nl of neem contact op met de BOA's via 0499-491 491.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.