bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Scoren met subsidies, past uitstekend bij de Greendeals voor Ekkersrijt!

vrijdag 9 februari 2018

U kunt van 13 maart tot en met 5 april 2018 weer subsidie aanvragen voor de productie van energie vanuit de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+).

Er is € 6 miljard beschikbaar voor de eerste openstelling. Er kan onder meer subsidie worden aangevraagd voor zonnepanelen. In het najaar volgt nog een tweede aanvraagronde.

De SDE+ is een zeer populaire subsidie voor ondernemers, overheden en particulieren die duurzame energie opwekken via wind, zon, water of geothermie.

Subsidie aanvragen en meer informatie
U kunt subsidie aanvragen voor de productie van energie voor onder meer windmolens en zonnepanelen. Wilt u meer weten over SDE+ en wat deze regeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij onze jarenlange kennis op het gebied van SDE+ met u kunnen delen. Zo heeft u snel inzicht over de voorwaarden en de terugverdientijd. Contact met ons? info@vindsubsidies.nl/ 088-2020400.

Uitnodiging gratis ondernemersevent over duurzame investeringen

Gaat u dit jaar investeren in uw bedrijf, materialen, machines of bedrijfspand? Kom dan naar ons ondernemersevent op donderdagmiddag 22 februari bij Heracles Almelo!

Tijdens het event Subsidies voor duurzame investeringen in uw bedrijf hoort u namelijk precies welke subsidies en fiscale regelingen interessant zijn wanneer u dit jaar gaat investeren. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u na de bijeenkomst netwerken met collega-ondernemers en onze adviseurs.

Locatie: Heracles Almelo
Tijd: 14.30 uur -  17.00 uur

Lees meer over het programma, en meld u aan, op onze eventwebsite!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.