bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Son en Breugel kleurt paars op 5 en 6 juni 2021

dinsdag 6 oktober 2020

KWF Samenloop is een (wandel)estafetteloop waarbij teams van zo'n vijftien tot twintig personen in estafettevorm rondjes lopen rondom de vijver aan de Europalaan in Son en Breugel.

Na de aftrap op 5 juni 2021 is de vijver 24 uur het paarse hart van Son en Breugel.

Deelnemers lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Door wetenschappelijk onderzoek te financieren zorgen we samen voor een toekomst met minder risico op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten. Een Samenloop is een ervaring met een lach en een traan. Want hoewel kanker een zwaar onderwerp is, wordt toch ook vooral het leven gevierd tijdens de Samenloop.

Eregasten in het zonnetje
Een eregast is iemand die ooit in zijn leven de diagnose kanker heeft gekregen. Zij (en hun naasten) zijn eregast en een belangrijk onderdeel van het evenement. De eregasten zijn vaak deelnemer in een team (maar dat hoeft niet). Voor kankerpatiënten is deze coronatijd een moeilijke en vaak eenzame tijd. De behoefte aan saamhorigheid in de hele samenleving is groot. Daarom doet onze commissie Eregasten er alles aan om hen tijdens onze Samenloop in een ongedwongen sfeer en vooral veilig in het zonnetje te zetten. Want dat verdienen ze!

Een bijdrage leveren?
Draagt u Samenloop Son en Breugel een warm hart toe? Een sponsorbijdrage kan in de vorm van een dienst, gratis leveren van materiaal of doneren van geld. Uiteraard met een passende tegenprestatie. Neem contact op met Commissie Sponsoring sponsoringslvhsb@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.