bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

LET OP: er worden 'spookfacturen Het Valentijnsboeket' verstuurd

dinsdag 4 april 2017

Er is hedenmorgen een melding bij ons binnengekomen van het in omloop zijn van een of meerdere spookaanmaningen op Ekkersrijt.

TRAP HIER NIET IN!
Er wordt niet echt een factuur gestuurd, maar u ontvangt meteen een 'aanmaning'. In dit geval gaat het volgens de omschrijving om een Valentijnsboeket verzorgd door EuroFlorist Europe BV.
De aanmaning is verstuurd per post en is geadresseerd aan Joris Knol. In dit geval is het gestuurd naar een bedrijvenverzamelgebouw waar de heer Joris Knol NIET bekend is.

Tevens valt te lezen op deze spookfactuur dat de vordering door EuroFlorist Europe BV is overgedragen aan Klarna en dit betekent dat u alleen aan Klarna moet betalen.
Wij zijn van mening dat Klarna in dit geval de oplichtende partij is. Ook wanneer wij Googlen hierop lezen wij diverse NIET positieve reacties op Klarna. Wij hebben nog geen vermelding in combinatie met EuroFlorist Europe BV gevonden, maar wel met Zalando en Coolblue. Allemaal webshops...

Zie hieronder een PDF met afbeelding van de aanmaning. Wees dus gewaarschuwd. Omdat het om een bedrag van 56,90 euro gaat kunnen wij ons voorstellen dat dit niet meteen bij u alarmbellen laat rinkelen!

Spookfactuur Bloemen

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.