bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Leerlingen van De Taalbrug komen graag met Ekkersrijt in contact.

dinsdag 13 maart 2018

Zo’n 120 leerlingen van De Taalbrug (een school voor voortgezet speciaal onderwijs) en de Mytylschool in Eindhoven willen graag kennismaken met uw bedrijf en met verschillende beroepen. Op die manier kunnen zij zich oriënteren op een toekomstige loopbaan, een vervolgopleiding of een korte kennismakingsstage.

Het gaat om leerlingen die bijzonder zijn. Sommigen hebben een vorm van autisme of een stoornis in hun taalontwikkeling; anderen zijn slechthorend. De Taalbrug, de gemeente Eindhoven en MKB Eindhoven hebben een beroepen- en bedrijvenmarkt georganiseerd.

Wilt u meedoen en uw bedrijf en/of beroep presenteren? Er wordt uiteraard een tafel verzorgd waarop u eventuele materialen kunt uitstallen. Het zou leuk zijn als u leerlingen wilt vertellen over uw bedrijf of beroep (eventueel in bedrijfskleding) en/of enige eenvoudige handelingen kunt laten zien of laten doen.

Aansluitend is er een gezamenlijke lunch voor bedrijven. We vertellen dan meer over de diverse activiteiten en stagemogelijkheden. Wilt u wel meer weten, maar niet meedoen aan de bedrijven- en beroepenmarkt? Dan kunt ook alleen aan de lunch deelnemen.

Wanneer en waar?
Datum   woensdag 28 maart | 10-13 uur bedrijvenmarkt | 13-14.30 uur Informatielunch
Locatie  De Taalbrug, Toledolaan 3 in Eindhoven

Meer informatie via: http://www.vituszuid.nl/taalbrug/

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.