bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Uitnodiging voor MKB Groeit!

vrijdag 9 januari 2015

Rabobank en MKB Eindhoven nodigen u uit voor een inspirerende, interactieve en gratis (ontbijt) workshop “prognoses en trends 2015” op donderdag 5 februari a.s.

Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid in op de ontwikkelingen en trends per sector in 2015 en de kansen die de wereldwijde en razendsnelle veranderingen biedt aan ondernemers. Deze workshop wordt verzorgd door Monique van Plateringen – Roetman van Rabobank Nederland.  

Nieuwe kansen
Na het economische herstel van 2014 zal de Nederlandse economie in 2015 verder groeien. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen razendsnel. Denk aan technologische ontwikkelingen als robotisering en 3D printing. Door het internet verdwijnen traditionele ketens en is wereldwijd zakendoen nog maar een muisklik weg. Tegelijkertijd verdwijnt de generatiekloof, wordt het nieuwe werken omarmd en willen we steeds meer flexibiliteit. Dat biedt nieuwe kansen voor ondernemers. Maar hoe gaat u hierop anticiperen? Tijdens de ontbijtworkshop van MKB Eindhoven vertellen wij u hier graag meer over.

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missen?
- U krijgt een duidelijk beeld van economische trends en ontwikkelingen in 2015.
- U wordt uitgedaagd mee te denken in het benutten van de nieuwe kansen die NU ontstaan.
- Er is gelegenheid om uw eigen problematiek in te brengen (vooraf aan te geven bij uw aanmelding)
- Volop ruimte om met collega-ondernemers en alle kennispartners van MKB Eindhoven van gedachten te wisselen.

Voor wie?
De workshop is gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met een bedrijfsomvang van meer dan 5 werknemers. Dit is de vierde workshop in het kader van het programma MKB Groeit, een gezamenlijk project van MKB Eindhoven en toonaangevende partners uit het bedrijfsleven.

Locatie
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, Eindhoven.

Datum en tijd
Donderdag 5 februari 2015
08.00 tot 10.00 uur
met aansluitend ‘spreekuur en netwerken’ met elkaar en vertegenwoordigers van de partners in dit programma.

Schrijf snel in!
Schrijf snel in, want vol = vol. Als relatie van MKB Eindhoven kunt u gratis deelnemen (waarde workshop is € 195). Gebruik hiervoor de relatiecode MKBE12 in het digitale inschrijfformulier.

2020 Bedrijvenpark Ekkersrijt.