bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Etaleer uw vakantiebanen voor Ekkersrijt op 18 april a.s.

maandag 13 maart 2017

Jongerenwerk van de LEV-groep organiseert wederom weekend- en vakantiebanenmarkten voor jongeren uit o.a. Son en Breugel.

Het jongerenwerk van de LEV-groep organiseert in april weekend- en vakantiebanenmarkten voor jongeren uit de deelnemende gemeenten Son en Breugel, Geldrop-Mierlo en Nuenen. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met bibliotheek Dommeldal en het Strabrechtcollege.

Op de weekend- en vakantiebanenmarkt worden scholieren en schoolverlaters uitgenodigd, in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar. Voor hen is deze markt een mooie gelegenheid om een vakantiebaan te vinden. Daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een weekendbaan of bijbaan aan te bieden. Vaak zijn de schoolverlaters vanaf half mei tot en met eind augustus beschikbaar voor tijdelijk werk en mogelijk houden ze er dus een weekendbaan aan over.

Wij hopen dan ook dat u met de nodige vacatures voor hen aanwezig kunt zijn op één van de 3 weekend- en vakantiebanenmarkten in één van de vestigingen. Mocht u op meer kernen willen staan dan is dit zeker mogelijk. Belangrijk is dan wel dat u dit duidelijk bij ons aangeeft.  

- De aankleding van uw stand mag U zelf regelen.
- De bibliotheek stelt ruimte en tafels beschikbaar.
- De jongerenwerkers zullen er voor zorgen dat alles vlot en goed verloopt.
 
De banenmarkten vinden plaats op de volgende data:
 
Son & Breugel: Dinsdag 18 April van 19.00 uur – 20.30 uur in bibliotheek Dommeldal

Geldrop-Mierlo: Woensdag 19 April van 19.00 uur - 20.30 uur in Strabrechtcollege

Nuenen: Woensdag 19 April van 19.00 uur – 20.30 uur in bibliotheek Dommeldal

Houd er rekening mee dat de banenmarkten voor Nuenen en Geldrop-Mierlo op dezelfde avond plaatsvinden. Mocht u vragen hebben of wilt u zich aanmelden dan kunt u hierover mailen met:
Rakeem Brown
Jongerenwerk Son & Breugel
E-mail: : rakeem.brown@levgroep.nl

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.