bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

Van den Udenhout verhuurt ook e-auto's.

woensdag 10 maart 2021

Autobedrijf Van den Udenhout onderstreept haar duurzame karakter met het toevoegen van ruim honderd elektrische auto’s aan de verhuurafdeling.

Daarmee wordt Van den Udenhout Autoverhuur de grootste e-Verhuur maatschappij van Noord-Brabant. De verhuurvloot van het autobedrijf bestond deels al uit 100% elektrische modellen als de Audi e-tron, de Volkswagen ID.4, de ŠKODA CITIGOe iV en de Volkswagen e-Crafter. Omdat elektrisch rijden het afgelopen jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen, wordt de verhuurvloot uitgebreid met zo’n honderd ID.3-modellen.

Volkswagen ID.3
“De ID.3 is de meest innovatieve elektrische Volkswagen. Door zijn grote succes is de CO2-uitstoot van alle Volkswagens in Nederland het afgelopen jaar met een derde deel gedaald,“ vertelt Michel Radings, manager (e-)Mobility bij Van den Udenhout. “Het duurzame karakter van de ID.3 heeft ons doen besluiten om juist deze auto in grote getalen in te zetten.”

Kalkhoff e-bikes
“Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een elektrische fiets,” vervolgt Radings. “Wij hebben daarom ook e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff in de verhuur.” Hét perfecte vervoer om de drukte in de binnenstad met de auto te mijden.

Totaaloplossing in tijdelijke mobiliteit
“Om een totaaloplossing in (tijdelijke) mobiliteit te faciliteren, bieden wij ook mobiliteitspassen aan. Daar laad je een elektrische auto mee op, maar je reist er bijvoorbeeld ook mee met het openbaar vervoer.”

Iedereen met de behoefte aan tijdelijke mobiliteit kan terecht bij Van den Udenhout Autoverhuur (met vestigingen in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, red.). Alle voertuigen zijn te huur vanaf 1 dag. En wie een langere periode vervoer nodig heeft, kan gebruikmaken van shortlease constructies.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.