bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

OVE te gast bij Van Loon Group

vrijdag 23 november 2018

Donderdag 22 november heeft de OVE lunchbijeenkomst plaatsgevonden bij Van Loon Group.

Ruim 60 ondernemers waren aanwezig en hebben zelf kunnen zien en ervaren wat er vooraf gaat aan het moment dat wij 's avonds ons vlees op het bord hebben. Niet alleen de het gebouw was imposant, maar ook de processen en de koude omgeving waar dit plaats vindt. Sommige ruimtes waren -20 graden! Voordat de rondleiding plaatsvond, in verschillende groepen, heeft directeur Roland van Loon de aanwezigen meegenomen in het ontstaan, de processen en ambities. Zoals u kunt zien op de foto; iedereen kreeg een speciaal 'tenue' want hygiëne staat voorop bij dit bedrijf! Ondanks uitgebreide instructies en verzoeken om de mobiele telefoon niet te gebruiken in de fabriek, was het toch jammer om te zien dat er ondernemers zijn die zich niets aantrekken van deze instructies en verzoeken. U zou toch verwachten dat een ondernemer zich helemaal moet kunnen verplaatsen in de verantwoordelijkheden en bedrijfscontinuiteit van organisaties, toch?!

Voordat de rondleiding plaatsvond heeft OVE voorzitter Jan van Hapert iedereen welkom geheten en gevraagd of men de agenda wil blokkeren op 10 januari 2019 tussen 17:00-19:00 uur voor de OVE Nieuwjaarsborrel, deze keer bij De Donjon. Aanmelden hiervoor is al mogelijk via bijgaande link: OVE Nieuwjaarsborrel. Ook niet-OVE leden zijn van harte welkom!

Tevens heeft nieuw OVE lid Emyrtan Rianne van de Heijden zich kort gepresenteerd aan de aanwezigen. Rianne is gespecialiseerd in ontslagrecht en heeft haar kantoor in de Taylorstraat 11A te Son en Breugel.

Ook Stichting Hart-Save Son en Breugel heeft een korte presentatie gegeven over het belang van een AED en vooral, als u als ondernemer er een heeft in het bedrijf, om deze aan te melden op het centrale systeem zodat BHV'ers en eigenaren snel gealarmeerd kunnen worden indien zich een hartstilstand voordoet bij u op het bedrijf, terrein of openbaar gebied. Bestuursleden Florian Ros en Marc Wolf hebben verteld hoe en wat er mogelijk is. Voor meer informatie, kunt u altijd contact opnemen met Florian e/o Marc!

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.