bedrijvenpark ondernemersvereniging (OVE) beveiliging bedrijven (SBBE)
Home / Bedrijvenpark / nieuws

VDL Groep doet Neways een indicatief voorstel!

vrijdag 30 april 2021

Neways maakt bekend dat zij van VDL Groep B.V. een voorstel hebben ontvangen m.b.t. verwerving van uitstaande aandelen.

Neways Electronics International N.V. (Euronext: NEWAY) (“Neways”) maakt bekend dat zij van VDL Groep B.V. (“VDL”), een grootaandeelhouder van Neways, een niet-bindend en voorwaardelijk indicatief voorstel heeft ontvangen tot verwerving van alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Neways. De indicatieve biedprijs is EUR 12,50 (cum dividend) in contanten per Neways aandeel. 

In lijn met hun verantwoordelijkheden zullen het Bestuur en de Raad van Commissarissen van Neways het voorstel zorgvuldig analyseren en beoordelen. Zij houden daarbij rekening met de belangen van alle stakeholders, waaronder de andere aandeelhouders. Teneinde het indicatief voorstel beter te kunnen beoordelen gaat Neways met VDL in gesprek. Op dit moment is het onzeker of het zal komen tot een (voorwaardelijke) overeenkomst met betrekking tot een openbaar bod op alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Neways en, in dat geval, tegen welke biedprijs en onder welke voorwaarden. 

Verdere mededelingen zullen worden gedaan zodra vereist is te lezen in het persbericht dat onze redactie heeft ontvangen.

2021 Bedrijvenpark Ekkersrijt.